Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már együtt olyannal, akinek büdös a szája?
Figyelt kérdés
Nem azért, mert nem mos fogat, hanem fog/gyomor/mandula probléma miatt.
Hogy bírtátok? Nem zavart? Meddig tűrtétek?
2016. nov. 14. 12:19
1/8 anonim válasza:
minden nap egy zacskat kellett ennie csak utana szophatott le
2/8 anonim válasza:
Na én nem foglalkoznék olyan férfival, aki dohányzik. Én még szájvizet is használok. A szájhigénia fontos, mert szájüregi betegségeket lehet kapni a rossz fogaktól, de a mentolos ízt sem szeretem. Az igazi szájíz az igazi.
3/8 anonim válasza:
Vagyis szokás szerint "csak a tökéletesség elfogadható"... Aki egyet rontott valaha is az mind lúzer!!!
4/8 anonim válasza:
Egyszer próbálkoztam egy csajjal, akinek rossz volt a lehelete, már az ágyjelenetnél tartottunk, amikor feltűnt hogy mennyire kellemetlen a szájszaga. Nem lett az egészből semmi, alig tudtam indokot találni, hogy miért kell elhúznom gyorsan. Napok múlva tettünk egy újabb próbát, de akkor is büdös volt a szája. Azóta se láttam...
5/8 anonim válasza:
Nem, olyan volt h egy pasi megcsokolt es budos volt a szaja, utana kb fel orat sikaltam a fogamat es soha tobbet nem talalkoztam vele.
Van egy ismerosom, tokjo pasi,de budos a szaja megis mindig van baratnoje....szoval ilyen is van.
Mas keres, hogy en fokozottan erzekeny vagyok a szagokra:-)
6/8 anonim válasza:
Büdös száj még nem volt, csak olyan akinek rossz ízű volt a csókja. Amúgy kedves volt, meg minden, szóval nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, viszont utána soha többet nem találkoztam vele.
7/8 anonim válasza:
Volt!A lányt neten ismertem meg. Húzta-tolta a talàlkozót azzal az indokkal , hogy beteg. Sajnos sok ilyen làny van (ha egyáltalàn làny) aki valótlan indokkal mondja le a talàlkozókat közbe jól szórakozik. Mondtam vagy talàlkozunk vagy ennyi volt....na mint amikor a viràg belerohad a vàzába kb olyan szaga volt a szájànak. Aztàn vàrtam, még meg gyógyúl de a varàzs elmúlt a szàjszaggal együtt.
8/8 anonim válasza:
#7es vagyok. Az egy gyors lefolyàsu torok gyulladás volt. De sajnos egy délutàn megfàjdúlt a fogam. (Iskola fogàszaton iskolàsokon gyakoroltak a tanuló fogászok, néha egy életre elrontva mások 1-1 fogàt) Mentem a környék egyik legelismertebb orvosàhoz. Aki azt mondta megmenti a fogam de hosszadalmas lessz. Első talàlkozàs és végleges tömés közt majdnem egy év telt el. Gyökérkezelések calciumos kezelések, próba tömések sora volt. E közben gyanìtom nem volt kellemes a szàm szaga. Nem minden esetben igénytelenség a szàjszag csak hàt kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!