Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy becézitek a párotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy becézitek a párotok?

Figyelt kérdés
Engem kiscicának hív a barátom. Sok ismerősöm azt mondja hogy ez elcsépelt. De ő ezt olyan szívből tudja mondani és nem csak úgy a levegőbe. Mi a véleményetek?
2017. aug. 28. 11:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
"Hé te!"
2017. aug. 28. 15:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Nyuszinak szokott hívni a párom :)

22/N

2017. aug. 28. 16:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Engem a barátom "kicsim" "nyuszim" "aranyom" plusz a becenevemen. Nem mindig becézget szerelmesen ahogyan én sem őt.

Én pedig "macim" "bagolyka" A "bagolyka" becézés onnan jött hogy ő állandóan fent van hajnali 2 óráig vagy még tovább, ő nála az váltotta ki hogy régen állandóan éjszakás műszakban dolgozott és ehhez szokott hozzá. Amikor leszámolt akkor 3 hétig nem is ment el dolgozni pont azért hogy vissza szokjon a normál alvás időre ami nem volt nála egyszerű, akkor amikor én aludtam ő még ébren volta mert úgy csinálta hogy mindennap szigorúan ébren volt mintha éjszakás lenne és direkt úgy feküdt le aludni hogy 1 órával korábban és úgy állította be az ébresztőt hogy 8 óra alvás meglegyen és ezt erőltette szinte. Persze sokat szenvedett emiatt, de csak így tudott vissza zökkenni. Amikor éjjel felébredtem wc-zés miatt akkor a párom mindig a nappaliba ütötte el idejét én meg akkor szólítottam őt bagolykának ami rá ragadt.

2017. aug. 28. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!