Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy becézitek a párotok?
Figyelt kérdés
Milyen kedves szavakat használtok egymás becézésére ami nem a keresztnévből adódik ? Akár fiú akár lány az illető .2009. szept. 9. 15:16
1/14 anonim válasza:
Én a barátomat Papsznak, vagy Papának hívom. Őpedig amaradván ezen a vonalon Mamának vagy leginkább Cicának, Cunc-nak szokott hívni.
2/14 anonim válasza:
Én így hívom őt: bébifax (nem a méretére értem, hanem csak úgy :)) bébibogyó, faxvég, csúcshegy, faxkalap, xarzsák, fo$talicska...
De nem vagyunk cigányok nyugi :) és ezt csak viccből mondom neki, 3 éve együtt vagyunk már és ez már mindennapos, ez nem szidás, hanem becézgetés :) de ő sose mond ilyeneket nekem, max annyit hogy p!na :)
22L
3/14 anonim válasza:
én a barátomnak szoktam azt is mondani h babaarcú ^^ mert selymes az arcocskája ^^ nagyoncuki:DD
6/14 anonim válasza:
15:24---> ha az én nőm lennél ugy elküldenélek a pics@ba h többet nem lenne kedved ilyeneket mondani . ez alpári és izléstelen.
7/14 anonim válasza:
barátomat macinak hívom vagy bruminak^^ ő pedig engem nyuszinak:)
8/14 anonim válasza:
Kakinak meg ennek különböző változataiban szólítom:) de ő is engem viszont így :)
10/14 anonim válasza:
15:40 ebből látszik hogy nem volt még olyan kapcsolatod ahol semmi sem tabu és az ember a másiknak a pillantásából is tudja már mit készül éppen tenni vagy mit hogy gondol :) de remélem egyszer lesz ilyen kapcsolatod, mert eddig nyílvánvalóan nem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!