Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan becézitek a párotokat, vagy a párotok hogy szólít titeket?
Barátom így hív engem: Kicsim, Kedvesem, Nyuszibogyó (no komment 😂), Édesem, Asszonypajtás
Én így hívom őt: Drága, Kedvesem, Édes, Kismackóm
20L és 21F
Én a páromat: Cica, Tigris, Szívem (ha épp valami marhaságot mondott, és viccesen letolom), Bicebócám (sántít), Bolond, Hülyegyerek, stb.
Ő engem: Cica, Kicsim, Szépségem, Szívem (ha marhaságot mondok), Asszony, Lyány, Gonoszka.
Én Pic, Pici vagyok vagy Manó
Ő Tamás így hát szegényt rengeteg idétlen módon hívom : Tomato , Tomcsi, Hilfiger, Tailor, Dagi, Husi, Nyuszika, Füli, Bab, és ha mérges vagyok akkor TAMÁSSSSSSSSHHHHH
Bocs az offért, de meg kell kérdeznem: miért kell ilyen idétlen beceneveket kitalálni? :D A sima keresztnév becézése miért nem jó? :)
Amúgy hogy írjak valamit, ismerősömék "hékásom"-nak szólítják egymást.
Én senkit nem szólítok a nevén, az valahogy nekem olyan fura. :D Szóval kell a becenév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!