Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megszoktátok nézni, hogy párotok kivel vált üzeneteket facebookon?
Tudom, hogy meg kell, hogy adjuk a tiszteletet és a privát szférát a társunknak, eddig nem is merült ez fel bennem. Csak most hogy így már ismerem a barátom, és tudom az eddigi nőket, meg a jelenlegi nőket is akik körülveszik az életében, kíváncsi vagyok, hogy ha levelezik velük, miről szoktak beszélgetni.
Mert néha észrevettem, hogy írt valami lánynak, de ő nem nagyon beszél róla, én meg kíváncsi lennék, hogy ő hogyan nyilvánul meg a másik nem előtt.
Az én párom eléggé sok időt tölt facebookon, néha már feltűnt, ha lájkolta valami nő fényképét, vagy neki is vannak lányok, akik folyamatosan lájkolják, kommentelik stb.. és kíváncsi lennék, hogy ők mégis kik, hogy kerültek vele kapcsolatba meg ilyesmik.
Engem nem zavarna, én nem beszélek másik nővel.
22/F
De ő igen.. :D
Az exekkel is tartja a kapcsolatot, meg van egy jópár lány ismerőse, de sokat még nem tudok.
Nem. Az ő felhazsnálója, az ő barátai, minek olvasgassam az üzeneteit?
nincs "DE". Igenis ez a minimum privát szféra amit érdemel, ő sem mászik bele az enyémbe. Ki is akadnék rajta, pedig semmi titkolnivalóm nincs.
Max akkor érteném meg az ilyesmit, ha gyanúsan viselkedne (de ezt is csak azért mert volt olyan párom aki még a fürdőbe is megával vitte a telefont, és jogos volt az aggodalmam).
Akkor bizony rejteget valamit! :D Nyomozz egy kicsit,hamar rájössz,hogy vannak mellékvágányok! :)
Keyloggert a gépre...
Engem is szokott érdekelni, hogy kivel mit beszélnek, mondjuk most épp szingli vagyok, de emlékeim szerint általában vagy addig szórakoztunk ezen, hogy végiggörgette kivel beszélt és ilyenkor sztorizgatni kezdtünk, hogy honnét ismeri őket, de mondjuk mi olyan legjobb haveros barátok voltunk az utóbbi exemmel, hogy együtt nevettünk, vagy írogattunk nekik.
Nem igazán zavart, hogy lájkolgatta más lány képeit, sem az, hogy mondjuk más őt. Az exekkel volt csak probléma, többször tartotta a kapcsolatot, de olyan is volt aki a legjobb haverja exe volt :D na azok zavartak azért.
De alapvetően kíváncsi természetemet nem rejtem el, ha nagyon érdekelne, megkérem, hogy mesélje el kikkel beszél, meg miről, ha nincs rejtegetnivaló, akkor meg.. :D
A barátnőm belenéz a facebookomba mert sokszor belépve maradok a gépen és néha végig szokta lapozni az oldalam meg ha valaki ír nekem akkor írja hogy ki ő stb... és ennyi.
Egyáltalán nem zavar engem, titkolni valóm nincs, akikkel meg beszélgetni szoktam ő tud róluk, ismeri őket általam, és ha olyan témáról chatelek valakivel ami érdekes akkor neki is szoktam mondani. Nem néz bele a telefonomba se ha írok valakinek hanem van szája és megkérdezi. Fordítva is így szokott lenni, és semmit nem titkolunk egymás előtt.
Kérj, kunyerálj engedélyt beleolvasni. Én megtettem, megkaptam, átolvastam az üzeneteit, tevékenységnaplóját, ilyesmi. De nem azért meg nem bíztam benne, hanem csak mert olyan izgalmas!! :D Belenézni a világába.
Azóta néha megismétlem a procedúrát. :D Sőt volt hogy rutinból mondta mikor dolga volt és nála voltam, hogy most megnézhetem a facebookját. :DDDD
nincs facebookunk, ellenben van életünk
amúgy meg semmilyen üzenetét nem nézegetjük a másiknak, mindegy, hogy milyen nemű emberrel beszél
Komolyan.... egy lájk ,vagy az hogy lájkolja más nőnemű élőlény képét sz miért baj???
Én ezt szintén nőneműként fel nem fogom. Én is vsn hogy belájkolok más pasik képét de ez nem megcsalás ,nem is fogom ,vagy ha megcsalnám akkor se egy lájk lesz a bűn.
Mi van az emberekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!