Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megszoktátok nézni, hogy párotok kivel vált üzeneteket facebookon?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy meg kell, hogy adjuk a tiszteletet és a privát szférát a társunknak, eddig nem is merült ez fel bennem. Csak most hogy így már ismerem a barátom, és tudom az eddigi nőket, meg a jelenlegi nőket is akik körülveszik az életében, kíváncsi vagyok, hogy ha levelezik velük, miről szoktak beszélgetni.
Mert néha észrevettem, hogy írt valami lánynak, de ő nem nagyon beszél róla, én meg kíváncsi lennék, hogy ő hogyan nyilvánul meg a másik nem előtt.
Az én párom eléggé sok időt tölt facebookon, néha már feltűnt, ha lájkolta valami nő fényképét, vagy neki is vannak lányok, akik folyamatosan lájkolják, kommentelik stb.. és kíváncsi lennék, hogy ők mégis kik, hogy kerültek vele kapcsolatba meg ilyesmik.
2017. aug. 13. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!