Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen pénzéhesek a nők egy része? Női válaszok érdekelnek!
Mivel a férfi szempontot ismerem.
De nekem ez fura és meglepő.
Már a baráti körömben is van ilyen lány, én nem gondoltam volna.
Megtudna alkudni ,ha pénzes lenne a pasi.
Ti mit tapasztaltok?
Régebben, 19-20 évesen nekem nem számított a pénz, amíg tanultam, nem érdekelt hogy az adott fiúnak van-e vagy nincs pénze. Amióta dolgozok, és magamért teszek, azóta igen is elvárom a leendő barátomtól hogy ambíciózus legyen, és legalább keressen annyit mint én.
Lehet jönni azokkal az üres mondatokkal hogy a szeretet a legfontosabb, nem számít sem a külső, sem az anyagi helyzet. Ez max a tini korra igaz, amikor még ezeknek a dolgoknak nincs jelentősége.
Aztán ahogy felnőtt lesz az ember, rájön hogy már nem anyuci és apuci fizeti a rezsit, hanem neked kell megdolgoznod MINDENÉRT. És az élet nem annyiból áll, hogy dolgozol, főzöl, mosol, takarítasz, alszol, étkezel, éppen h csak ki tudod fizetni a rezsit, és akkor legyél boldog olyan ember mellett aki ennyit tud biztosítani számodra. ............
Az életet ÉLNI kell. És tetszik vagy sem, jelenleg pénzből él az ember, ha valahova el akarsz menni, venni akarsz valamit, azért fizetni kell keményen. És azt NEKED kell megteremtened.
Szóval, innen van a nőknek az a fene nagy pénzéhségük, ami amúgy jogos, mert ha elmegy szülni, és 2 évig gyesen lesz, akkor 3-an éldegélnek a 150 eres fizuból, aminek a fele amúgy is elmegy a rezsire?
Bár azt megjegyzem, hogy sok primitív nő van, aki egy kasszás/ proli műkörmös (vannak profi műkörmösök is, de a proli tehetségtelenek vannak többségében/ pultos szintjén vannak, alig keresik meg a 150 ezret, de nekik milliós, vezető pasi kell. Na ezeket én is lenézem, vagy azokat akik direkt ki fognak náluk 20 évvel idősebb fazont, gyorsan gyereket szülnek neki, és habzsi dőzsi van.
De amúgy most őszintén, Mond azt hogy nincs igazam a leírtakkal kapcsolatban.....
Hozzá teszem, hogy szerintem egy kapcsolatnak az alapja a szeretet. De fontos hogy a felek pénzügyileg is hasonlítsanak egymásra. Tehát ha egy nő sokat keres, még jó hogy nem egy szakmunkással fog leállni, hanem minimum olyannal aki vele egy szinten van, ami teljesen jogos és érthető. De pl. egy szerencsétlen buta kis proli cafka meg ne akarjon jaguáron közlekedő armani öltönyös bankvezért.
Mindenki keressen lelkileg-szellemileg-pénzügyileg saját magához hasonlót.
22N
Hm. Engem nem igazán érdekel mennyit keres a másik. Nincs az ,hogy x összeg alatt én nem jövök össze valakivel. Az érdekel, hogy tesz-e valamit,hogy jobb legyen ha pl éppen munkanélküli, vagy eltengődik a segélyből. Ha az utóbbi eset van, akkor nyilván nem mennék bele. Ha az előbbi,akkor viszont igen.
Én értem,hogy kell a pénz és abból élünk.
Itteni viszonylatban nem keresek valami jól. De nem is célom az országban maradni. Ami a szakmám,azt nem fizetik meg itthon sajnos.
Ugyanakkor ki tudom fizetni a lakast,rezsit, de a luxos dolgokat már kétszer meg kell gondolnom.
Értelmes ember már nem jár szavazni :D
Most pont a "bambák" döntik el a dolgot. Van egy "nyugdíjas-lumpenproli-cigány" szentháromság, akik a választást eldöntik, az első kettő tábor adja a pártkatonák többségét, a cigányok szavazatait pedig megvásárolja akinek van miből, aprópénzért.
Hej, mi lenne ha elvennénk a szavazati jogot ezektől :D 10% alatti részvételi arány és a nagypártok nagy bukása...
Szerintem sokan rosszul értelmezik a pénzéhséget. Az a nő NEM pénzéhes, aki a párjától is csak annyit (esetleg egy picivel többet) vár el, mint amit ő maga is le tud tenni az asztalra. Tehát egy olyan nő, aki 180-200 ezer forintot keres, nem lesz attól pénzéhes, ha elvárja a pasitól is a 200 ezer forintos jövedelmet. Viszont ha neki van 150 ezer forintja, akkor ne legyen kikötés, hogy a pasi 250-300 ezret keressen, az pedig főleg ne, hogy ezáltal a pasinak többet kelljen beletennie a közösbe. Ha ezt a pasi mégis megteszi, akkor azt a nő csak megköszönheti, de el nem várhatja, mert nincs mire (lehet ám jobban fizető állást is keresni, ha nem tetszik a helyzet).
Persze ez alól is van kivétel, ha mondjuk a férfinak egy nagyon jó és jól fizető állása van, viszont szabadideje alig, ezért a feleségére marad a gyereknevelés és a házimunkák nagy része, így lehetetlen számára állást találni (főleg teljes értékűt). Ilyenkor természetes, ha normális kereteken belül "tartja a markát", mivel a férfi sikerességéhez ő is hozzájárul azzal, hogy az otthoni munkák nagy részét leveszi a válláról.
29\N
Engem is pénzéhesnek neveznek, DE...
1) Van az a kategória, aki semmit nem tesz le az asztalra, de elvárja, hogy a pasijának legyen pénze, nagy háza, drága kocsija, vigye őt luxusnyaralásra, wellness hétvégére stb., és közbe ő egy nincstelen proli, se végzettsége, se munkája.
2) Vannak az olyanok, mint én. Éveken át keményen tanultam, dolgoztam, csak az eszemnek köszönhetem, hogy 27 éves létemre nagyon jól keresek a magyar átlaghoz képest. Nekem - és sok kolléganőm ezen a véleményen van - elvárás az, hogy a férfiban is legyen ambíció. Nem ragaszkodok hozzá, hogy annyit keressen, mint én, de ne legyen gond számára beülni heti 1x étterembe, vagy mondjuk egy hosszú hétvégén elrepülni várost nézni, és neki is legyen annyi megtakarítása, hogy ha bármi történik - hosszabb betegség, munkahely elvesztése - legyen mire támaszkodni. Az autóhoz nem ragaszkodok, ahhoz se, hogy legyen saját lakása.
Tehát ezért vagyok pénzéhesnek nevezve, mert elutasítottam olyanokat, akiknek se céljai, se tervei nem voltak az életben. :D Én már megtaláltam a társam, úgyhogy nem érdekel, ki mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!