Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy beleszerettetek egy 20 evvel idosebb pasi al egymasba? Milyen volt? Tortenetek erdekelnek
Nàlunk két éve kezdődött,fülig szerelmes lettem bele,de házas vagyok meg ő is,aztán igyekeztem elhesegetni a gondolatát is,hogy lehetne köztünk valami.De az érzés nem múlott,sőt....És ez kölcsönös volt.Most tartunk ott,hogy neki már otthon féligmeddig tudja az asszony,én meg jövőhéten vàlok.Ha ő nem vàlik el,én tőle függetlenül is inkább egyedül maradok.A volt férjem túl jó ember ahhoz,hogy tovàbb bántsam.A "szeretőm " és köztem 16 év van,de ekkora összhang még egy férfival sem volt.Tervezzük a közös életet,de az,hogy elválik,az majd csak akkor lesz biztos,ha papíron látom.
30N/ 46F
Párom 25évvel időssebb,soha nem gondoltam volna hogy ennyivel időssebb lessz a párom. Igy alakult es 1,5éve vagyunk együtt.
N25
"Milyen volt"?
Abnormális.
"Történetek érdekelnek"
Sz.a.r volt a kapcsolatom apámmal,és őt kerestem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!