Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire zavaró ha egy pasi odavan értetek?
Lányok, melyik pasi jön be nektek jobban ?
Az a tipus aki oda van értetek, látni akar rendszeresen, mindig akarja tudni hogy jólvagy, odafigyel rád, és rohan utánad hogy mindig ottlegyen melleted.
Vagy az a tipus aki nem rohan utánatok hanem egy átlagos, azaz nem minden nap hanem 2-3 naponta találkoztok, nem annyira romantikus fajta, ám ugyan ugy odafigyel, és inkább ti rohantok utána. ?
Ha nekem is teszik, és érdekel, akkor az első, nyilván.
Ha nem kölcsönös a vonzalom, akkor az első idegesítő kicsit.
A kölcsönös vonzalom számít.
Ha szeretek valakit, akkor jól esik, hogy jön utánam, és egyáltalán nem megterhelő a közelsége.
Ha nem szeretek valakit, attól még nem fogok beleszeretni, hogy rohangálnom kell érte. Sőt, akkor inkább hagyom is, ennyi
21/L
Lehet az önbizalom hiányomból fakad, de én örülnék neki, ha odalenne értem és az sem zavarna, ha túlságosan odalenne.
Persze abban az esetben, ha legalább minimálisan szimpatikus.
Mármint kapcsolatban?
Az első, abszolút. De azért legyen tartása, és hagyjon levegőzni (pl ne hisztizzen, ha este olvasnék 1-2 órát nyugiban), meg ne nyomozgasson, kérjen számon (sokszor a "tudni akarja hogy jól vagy" lényegében ezt takarja)
Csak olyan kapcsolatot neveznék jónak, ahol egyforma mértékben vagyunk oda egymásért, és teszünk egymásért. Másképp az egyik fél idegesítőnek találja majd a ragaszkodást, a másik meg elhanyagolva érzi magát.
Ha nem vagyok együtt valakivel, akkor pedig még a 2. is túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!