Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ilyen pénzéhesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen pénzéhesek a nők egy része? Női válaszok érdekelnek!

Figyelt kérdés

Mivel a férfi szempontot ismerem.

De nekem ez fura és meglepő.

Már a baráti körömben is van ilyen lány, én nem gondoltam volna.

Megtudna alkudni ,ha pénzes lenne a pasi.

Ti mit tapasztaltok?

2017. aug. 26. 12:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
18%

Az olyan lányok egyértelműen. Sok okos nő, aki totál átlagos, ők is. Pl anyósom, vagy a saját anyám is ilyen. Szomszédasszonyok, akik a férjükből élnek, és otthon ülnek, és játsszák a nagyon elfoglalt anyukát, míg közbe nálunk van a gyereke, és velem játszik igazából, meg páromnak segít szerelni.

Nőként mondom, hogy szégyen.

23N

2017. aug. 26. 12:05
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Inkább csak reális. Minimálbérből nem lehet megélni.
2017. aug. 26. 12:12
 3/22 anonim ***** válasza:
72%

Igazából álltathatnánk magunkat, de igen. Sok nő ezt keresi. Vannak, akik az anyagi biztonság reményében (amit ugyebár a férjük/élettársuk biztosít) megállapodnak.

Viszont szánalmasnak találom az olyan férfiakat akik azt hiszik, csak úgy találhatnak maguknak nőt, ha sok pénzük van. Persze nehezebben találnak mint akiknek sok van, de legalább nem élnek abban a nyugtalanságban, hogy a nőjük csak a pénzért van velük.

2017. aug. 26. 12:15
 4/22 anonim ***** válasza:
65%

Érdekes tény.

Anno, mi volt a férfi feladata? Levadászni a mamutot, és étellel-barlanggal, erős karjaival ellátni a családját, feleségét, és így gondoskodni róla.

Ma? Ma már ha pénzed van, azzal látod el a biztonságérzetét. Én látom ebben a rációt

2017. aug. 26. 12:16
 5/22 A kérdező kommentje:
Nekem meg furcsa. Erről volt szó pár napja. Azt mondta az ismerősöm, hogy van az a pénz,amiért megalkudna. lenne gazdag ferj, szép ház. Mellette meg egy szerető.
2017. aug. 26. 12:20
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Megalkudni nem tudnék, csak azért, mert pénzes. Viszont közmunkás/minimál béres/munka nélkülivel sem kezdenék. sajnos a mai világban számít a pénz. nem várom, hogy eltartsanak, de en sem tartanék el senkit.
2017. aug. 26. 12:20
 7/22 anonim ***** válasza:
13%

Viszont ha ilyen ősember dolgokban gondolkodunk, akkor megint ne legyen a nőknek szavazati joga, mondván a törzsek családfői számítanak csak?

Ez már más világ, ha valamiben fejlődik a világ, akkor a többi dolog is kövesse, ne ez a "ami nekünk tetszik az változzon, ami nem az maradjon csak a régiben"...

2017. aug. 26. 12:21
 8/22 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem azért mondta, mert nem volt még szerelmes, vagy ilyesmi.

Én is élnék egy tunya csávóval, ha gazdag, és mellette csak szeretőim lennének. Akkor, ha nem akarnék normális életet, egy olyan férfivel, mint amilyen a leendő férjem.

Soha nem cserélném ezt az életet le azzal.

2017. aug. 26. 12:21
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, hogy minimálbérből nem lehet megélni,

de én ezért nem alkudnék meg.

Akkor inkább egyedül lennék.

21/L

2017. aug. 26. 12:23
 10/22 anonim ***** válasza:
41%
7, én alapvetően minden bamba embertől elvenném a szavazati jogot :D
2017. aug. 26. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!