Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős vonzódás (akár enyhe szerelem) kialakulhat nagyon kevés találkozás alkalmával is?
Figyelt kérdés
Például egy férfi meg egy nő két-három alkalommal találkoznak egy társaságon belül, akkor se beszélgetnek sokat, csak néhány órát töltenek egymás közelében, néha váltanak pár szót. Kialakulhat ennyi idő alatt is erős vonzódás? Olyan, hogy már otthon is róla kezdesz agyalni? Illetve inkább férfiak, vagy inkább nők esnek hamarabb ilyen vonzódásba?2017. aug. 17. 13:42
11/27 anonim válasza:
Az a baj a kérdéssel, hogy a szerelem eleve egy ritka dolog, az ilyen első látásra vagy nem is találkoztunk még ritkább. Szóval aki nem élt àt ilyet az azt írja, hogy nincs és lepontozza azt aki igen. És többségben azok vannak, akiknek nem volt ilyen élményük.
Én eltudom neked mondani, hogy velem megtörtént. Erős szerelem.
Te azt tudod tenni, hogy figyelsz a saját állapotodnak és amit ott találsz annak hiszel. Akármilyen meglepő is 😊
12/27 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudhatom, mi a szerelem, de szerintem nekem volt már benne részem, méghozzá a legpokolibb verziója jutott ki. Életem legrosszabb élménye volt, kis híján megdöglöttem benne. Nem tudtam aludni, nem tudtam enni, 75 kilóról 55-re lefogytam, mindent kihánytam, és hónapokig tartott. Egy őrült káosz volt a fejemben, depressziós is lettem. Sok betegségem volt már, de ez a legkegyetlenebb "vírus" volt. És ha kérdenétek, miért volt nekem ez ilyen, hát, egy olyan lányba szerettem bele önkéntelenül, akiről tudtam, hogy mindenkivel csak játszadozni szeret, amúgy megy egy ribi. De hát ez van, én kézzel-lábbal harcoltam ellene, de mégis szerelmes lettem, onnantól meg már csak őrlődhetsz magadban, hogy hülyeséget ne csinálj. Végül az eszem győzött az érzelmeimmel szemben, úgyhogy meg tudtam állni a dolgot, hogy ne rohanjak hozzá könnyes szemmel. Utólag összeteszem a két kezem, hogy volt bennem ekkora lélekjelenlét, és le tudtam küzdeni magamban az érzelmeket, mert azóta is mindenkit csak átver az a csaj. Végül is majdnem kórházba kerültem, de sikerült. Soha többé nem akarok szerelmes lenni, úgyhogy most már csírájában fogom elfojtani az érzést, ha rájövök, hogy közelít.
2017. aug. 17. 14:42
13/27 anonim válasza:
Lehet, persze. Nalunk az eros vonzalom nagyjabol 3 tizedmasodpercbe telt, egy beszelgetes utan csak tovabb nott, es miutan egyutt toltottuk az elso napunkat, mindketten tudtuk, hogy ez valami mas es kulonleges. Gondolom, ez a szerelem :).
14/27 anonim válasza:
"Erős vonzódás (akár enyhe szerelem) kialakulhat nagyon kevés találkozás alkalmával is?"
ránézésre is.
15/27 anonim válasza:
#12 meg kéne tanulni bátornak lenni. ez amit csinálsz gyávaság. ki kell menni a csatatérre és lesz ami lesz.
17/27 anonim válasza:
Kerdezo te gyava vagy. Minden no csak azzal jatszik akivel megteheti es aki nem veszi a not komolyan.
18/27 A kérdező kommentje:
Gyávaságnak nevezni a józan ész győzelmét a puszta vak érzelmek ellen elég meggondolatlan dolog. Akkor az is gyáva, aki nem próbálja ki a drogokat, mert sejti, hogy baj lehet belőle? Oké, tegyük fel, hogy gyávaság... Most gondoljatok bele egy olyan szituációba, hogy például beleszerettek egy állatkínzóba. Kicsi cicák, és jorkik nyakát tekeri ki kedvtelésből. Na, attól hogy egy ilyen lényezet ellem inkább lekűzdöd a szerelmet, gyávaság, vagy józan döntés? Nem, nem állatkínzó volt a lány, cdak egy példát hoztam hogy átérezzétek, de hasonlóan gonosz volt, most nem írom le, miket művelt, mert esetleg még magára ismerne...
2017. aug. 17. 22:05
19/27 A kérdező kommentje:
Kiegészítésként még, ha valaki azzal jönne, hogy ilyen szemét emberbe egyszerűen nem lehet szerelmes senki, vagy ha igen, rögtön kiszeret belőle az ember, sajnos nagyon nem így van... Van hogy a szerelem csak úgy kialakul, még azelőtt, hogy bármi rosszat is sejtenél. Mert ez ilyen, tudat alatt kifejlődik, és egy hihetetlenül nehezen irtható gombafajta. Utólag már bármi is történik, még az is kiderülhet, hogy tömeggyilkos a személy, a szerelem akkor is ott fog égetni belülről, és egy kegyetlen hosszadalmas harc lesz a fejedben, mire le tudod küzdeni, ki tudod irtani. Ha simán csak kiszeretsz belőle, mert "mégse jön be" akkor az soha nem is volt szerelem...
2017. aug. 17. 22:30
20/27 anonim válasza:
ebből is látszik, h nem a belső a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!