Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti meddig várnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig várnátok?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel kb. 3 hete szakítottunk (másfél éves távkapcs) azóta egyszer találkoztunk és elég nagy volt a szenvedély (csók és miegymás) történt. Elmondta hogy ő újra akarja velem kezdeni ahogyan én is vele ez minden álmom csak időre van szüksége.. Ti meddig várnátok rá ha tudjátok, hogy viszont szeret? F/20

2017. márc. 2. 07:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

sztem az van öcsém, hogy van más csávó is a dologban, és nem tud dönteni kettőtök közt.

Én hagynám, engem senki ne tartson a "tűzben" meg hitegessen minden marhasággal.

Szex volt?

Ha nem volt, akkor csak maszatolás...

Én is voltam hülye, és szerelmes, sztem mindenki. De biztosan nem kezdeném újra, ha már egyszer ő dobott ki, biztosan nem könyörögném vissza magam...megint más a helyzet ha én hibáztam a kapcsolatban, és azért lett vége.

Akkor van értelme hajtani.

26/F

2017. márc. 2. 07:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyet értek az elsővel. Ha nem tudja biztosan, hogy veled akar lenni akkor semmi értelme az egésznek. Meddig lesztek távkapcsolatban?
2017. márc. 2. 07:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Sztem meg Úgyis addig vársz amíg bírod.Most hiába mondja előző h nem varna ő semeddig,volt már ő is szerelmes,jol megszívta stb.Úgyis várni fogsz,aztán max egy idő után eleged lesz.
2017. márc. 2. 07:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz és úgy alakulnak a dolgok már csak a március-április-május lenne távkapcs. ÉS igen van az elsőben is igazság elég erősen gondolkodok rajta de tudjátok a szív és ész csatája...A harmadik válaszolónak is igaza van várok rá egy ideig de már egyre nehezebben bírom.
2017. márc. 2. 08:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi volt a szakítás oka?
2017. márc. 2. 08:29
 6/12 anonim ***** válasza:
A türelmetlenséggel sok minden jót el lehet rontani.Ha azt mondod nem tudod meddig bírod akkor lehet annyira nem akarod...Min gondolkodik?Igen miert szakitottatok?
2017. márc. 2. 08:41
 7/12 A kérdező kommentje:
Túlságosan jól bántam vele, kerestem, érdekelt mi van vele, kiakadtam ha elment bulizni mivel féltettem hogy nem vagyok ott és besokalt.
2017. márc. 2. 13:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Jaa és nem vagyok türelmetlen mert mindig mindenben nem kevés időt vártam miatta. De nem kéne a végtelenségig húzni
2017. márc. 2. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Es tanultál is belőle?Úgy érzed baltoztál tenyleg?
2017. márc. 2. 13:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen régen nagyon úgy voltam hogy lobbantam ha nem vette fel h vajon mi van. Most is napi szinten beszélek vele és nem nagy kunszt már ha megy valahova vagy nem hallom a hangját. Ráadásul igen mikor ott voltam is észrevehető volt magamon a változás. Sokkal hogy is mondjam háziasabb voltam és őszintén elmondok neki mindent.
2017. márc. 2. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!