Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős vonzódás (akár enyhe szerelem) kialakulhat nagyon kevés találkozás alkalmával is?
Figyelt kérdés
Például egy férfi meg egy nő két-három alkalommal találkoznak egy társaságon belül, akkor se beszélgetnek sokat, csak néhány órát töltenek egymás közelében, néha váltanak pár szót. Kialakulhat ennyi idő alatt is erős vonzódás? Olyan, hogy már otthon is róla kezdesz agyalni? Illetve inkább férfiak, vagy inkább nők esnek hamarabb ilyen vonzódásba?2017. aug. 17. 13:42
1/27 anonim válasza:
Nem, csak ha már nagyon magányos vagy és vágysz valakire.
2/27 anonim válasza:
Igen. Erős szerelem is. Rövid levelezés után is. Furcsa dolog ez.
6/27 anonim válasza:
Hany eves emberekrol beszelunk? Szerintem egy bizonyos erettseg utan mar magadtol is tudnod kell, hogy ez nem igazan szerelem. Mivel 2-3 alkalom ugy, hogy par szot valtanak, az inkabb vonzodas.
8/27 anonim válasza:
Vonzódás egyértelműen még levelezès útján is
9/27 A kérdező kommentje:
A vonzódásnál kicsit többre gondolok, mert vonzódás szerintem két perc alatt is kialakul, ha tetszetek egymásnak, és meglátsz a másikba valamit, a nevetését, vagy a gesztusait, ami megragad benned. Nem tudom, mi van a vonzódás után, de még a szerelem előtt. Amikor már mondjuk esténként az álmaidban is felbukkan, vagy nézed az utcán az embereket, és mindig belelátod a másikat a tömegbe, stb.
2017. aug. 17. 14:20
10/27 anonim válasza:
Erős szimpátia és vonzalom igen. Egy kis illuzióval megspékelve,amit szerelemnek hisznek. A többi csak később! De így a jó,leheg ebből erős alap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!