Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jobban keresnél a párodnál és szeretnél nyaralni, de neki nincs annyi pénze, akkor kisegítenéd?
Előbb olvastam egy undorító kérdést és reménykedem benne, hogy kamu, ha nem akkor az ilyeneket jól pofán kéne csapni, ha férfi, ha nő az illető.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Szerintem az a természetes, hogyha a másiknak nincs annyi pénze akkor kisegítsük, mert a párkapcsolat az azért párkapcsolat, mert önzetlen, hogy ne legyen én meg te, hanem mivé váljunk, és ha ez a kérdés nem kamu, akkor hitetlen, hogy vannak ilyen undorító emberek.
Mi idén voltunk közös nyaraláson, és mivel pillanatnyilag nem volt félretett pénze, én fizettem, aztán a nyaralás után kiszámoltam, hogy nagyjából mennyit költött ő, mennyit én, a közös dolgokat feleztem. Korábban mondjuk vettem egy hűtőt is, annak a felével is jön még nekem, de ezeket fejben tartjuk, és amint tudja, megadja, ha év végén, akkor akkor. Angliában dolgozunk, mikor családlátogatásra ki-ki hazamegy, azt nyilván külön fizeti ki-ki magának.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!