Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jobban keresnél a párodnál és szeretnél nyaralni, de neki nincs annyi pénze, akkor kisegítenéd?
Előbb olvastam egy undorító kérdést és reménykedem benne, hogy kamu, ha nem akkor az ilyeneket jól pofán kéne csapni, ha férfi, ha nő az illető.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Szerintem az a természetes, hogyha a másiknak nincs annyi pénze akkor kisegítsük, mert a párkapcsolat az azért párkapcsolat, mert önzetlen, hogy ne legyen én meg te, hanem mivé váljunk, és ha ez a kérdés nem kamu, akkor hitetlen, hogy vannak ilyen undorító emberek.
Kicsit nem értem a kérdést. Milyen összefüggés van,hogy te szeretnél nyaralni,mert jobban keresel,és hogy őt kisegítenéd-e?
Vagy hogy ő akar nyaralni? Hát akkor menjünk együtt nyaralni,egyedül nem engedném el a lányt,nem is engedtem soha.
Egyébként persze,kisegíteném,de arányosan,tehát azért ez nem rendszeres játék,meg azért megnézném,miben kell kisegíteni,illetve hogyan reagál rá.
Ha rossz a vége,visszakövetelném a pénzemet,lehet az 3000 forint is.
Amikor összejöttem anno a férjemmel, jóval többet kerestem nála (mára nagyjából utolért, nem mintha nagyon számítana), szóval számomra teljesen természetes volt megvenni kettőnknek a repjegyet és lefoglalni a szállást, amikor utaztunk volna valahova. Nem nagyon akarta elfogadni egyébként, ezért inkább ünnepekre időzítettem ezeket a foglalásokat, még ha nem is adott időpontban utaztunk (szülinap, karácsony). Azóta ez hagyomány lett nálunk, ünnepekre repjeggyel, fesztiváljeggyel és/vagy utazással szoktuk egymást meglepni :)
Ettől függetlenül nem mindig utaztunk együtt (mentem pl. barátnőim látogatni, vagy olyan fesztiválra, ami őt nem érdekelte, ő is ment nélkülem) és a mai napig természetes számunkra az, hogy együtt is, de külön is utazunk, fesztválozunk ha egyikünknek nincs kedve/ideje/szabadsága menni.
" habár biztosan akad"
Akad is. Csak ott a férfi '96 óta nem dolgozik semmit, a nő fizetése bőven elég, ezért ő hedonistáskodik. Igaz kemény árat fizet, mert a nő hááááát... mérsékelten szép vagy kellemes modorú.
Na én épp ezért csak olyan pasival jövök össze, aki minimum annyit keres, mint én. Nem fogok senkit eltartani, kisegíteni, a gyerekeimen kívül, mindenki fizesse a saját részét, ha nagyobb költségű dologról van szó. Étterembe meghívás, ajándékozás egymásnak, az más téma, mert akkor nem horribilis összegekről beszélünk, de biztos nem fizetném másnak a nyaralását és pasitól sem várnám el, hogy nekem fizesse(bár volt már ilyenre példa, de akkor ragaszkodott hozzá, hogy fizesse, nem én vártam el).
21L
De ha ő jobban keres és ő fizet neked az már nem gond, mi? :D De fordítva tilos...
Érdekes ez a kettős megítélés.
Kérdés, hogy miért nincs pénze, és mégis milyen utazásról van szó. Ha épp azért nincs pénze, mert elszórta feleslegesen, annak hadd ne én igyam meg a levét, ha én tudtam spórolni. Se anyagilag, se olyan értelemben, hogy otthon kelljen dögölnöm.
Ha úgy ismertem meg, hogy nem keres sokat, akkor kisegíteném egy bizonyos szintig vagy olcsóbb alternatívát keresnék, és befizetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!