Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jelent bármit is ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelent bármit is ez?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy értelmetlen a kérdésem,de megpróbálom megfogalmazni röviden: Van egy lány,akibe szerelmes vagyok már nagyon régóta. Osztálytársak voltuk,de nem beszéltünk sokat,de kb fél éve elkezdtem írogatni neki,taliztunk is párszor.( nem randi volt). Lényeg,hogy neki barátja volt végig,amit én tudtam is,ennek ellenére, ha mondhatjuk így nyomultam rá,de korrektül,szóval szimplán csak érdeklődtem mi újság vele. Többnyire kedves volt,elbeszélgettünk,de ő szinte soha nem kezdeményezte a beszélgetést. Végül kiderült,h mi a szándékom,szerelmet is vallottam neki pár hónap után,mondta,h már tudja egy ideje,hogy így érzek. Ezután nem beszéltünk,megpróbáltam túllépni. Viszont 2 hete születésnapomkor rám írt és beszélgettünk kicsit,hogy mi a helyzet.Nem erőltettem a dolgot,de pár napra rá megint rám írt,érdeklődött,hogy mi újáság velem,egész nyitottnak tűnt képeket is küldött..azóta megint rám írt egy elég gagyinak mondható indokkal és most kicsit összezavarodtam,mert én úgy voltam vele,ha azok után érdeklődni fog irántam,hogy én nyíltan össze akartam velem jönni,tehát úgy mond a jelenlegi kapcsolata ellen akartam tenni,akkor még is csak lehet esélyem nála. Viszont ugyanakkor lehet csak szeretne jóban maradni velem. Ha a teszem azt a ti barátnőtök írogatna annak a srácnak,aki nyomult rá pár hónapja,az gondolom titeket zavarna,nem? Vagy túlbonyolítom az egészet és szimplán fogadjam el,hogy a nők hisznek a férfi-női barátságban?

2017. aug. 3. 13:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Noha ezen az oldalon a tinik bőszen tagadják, természetesen lehetséges kilépni a "friendzone-ból". Azért kerültél oda, mert bár jó és szerethető csávó vagy, valamilyen oldalról nem ütöd meg a mércét. Ezt az oldalt kell tehát feltérképezned, és ebben kell fejleszteni magadat.
2017. aug. 5. 07:42
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

A "friendzone"-ból már csak azért is ki lehet lépni mert számos kapcsolat indul szimpla baráti társaságokból.

Van egy társaság, összejárnak, nincs még semmi, csak jól érzik magukat.

Aztán van egy lány, akinek feltűnik, hogy a társaságból egy srác kicsit más, kicsit különleges, eddig nem tűnt fel neki, de elkezdi piszkálni az agyát.

Ha a srác természetes jelleméből fakad akkor nincs érte mit tenni, de ahogy az előttem levő is írta, ha nincs az alap jellemében, viszont egyszer csak odakerül, akkor máris fel fogja kapni a lány a fejét.

Ezzel csak egy bajom van, hogy bár létezik jellemfejlődés, de vannak határai és amikor magadra kell erőltetned valamit annak érdekében, hogy a másik figyelmét magadra fordítsd, az nekem már túl mesterséges.

2017. aug. 5. 11:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Túl mesterséges? Az ember szereti azt hinni, hogy ő egy rendíthetetlen kőszikla szilárdságával áll a talpán, és ő bizony nem fog változni, met t fogadjál el olyannak, amilyen. Ezzel szemben, mivel naponta érik ingerek, behatások, történések, folyamatosan változik, fejlődik. Nem áll meg a kétéves szintjén. Amiben a problémát látod, azt nem úgy kell felfogni, hogy valaki kedvéért változol, hanem úgy, hogy jobb emberré válsz. Hogy fejlődsz.
2017. aug. 6. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!