Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jelent bármit is ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelent bármit is ez?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy értelmetlen a kérdésem,de megpróbálom megfogalmazni röviden: Van egy lány,akibe szerelmes vagyok már nagyon régóta. Osztálytársak voltuk,de nem beszéltünk sokat,de kb fél éve elkezdtem írogatni neki,taliztunk is párszor.( nem randi volt). Lényeg,hogy neki barátja volt végig,amit én tudtam is,ennek ellenére, ha mondhatjuk így nyomultam rá,de korrektül,szóval szimplán csak érdeklődtem mi újság vele. Többnyire kedves volt,elbeszélgettünk,de ő szinte soha nem kezdeményezte a beszélgetést. Végül kiderült,h mi a szándékom,szerelmet is vallottam neki pár hónap után,mondta,h már tudja egy ideje,hogy így érzek. Ezután nem beszéltünk,megpróbáltam túllépni. Viszont 2 hete születésnapomkor rám írt és beszélgettünk kicsit,hogy mi a helyzet.Nem erőltettem a dolgot,de pár napra rá megint rám írt,érdeklődött,hogy mi újáság velem,egész nyitottnak tűnt képeket is küldött..azóta megint rám írt egy elég gagyinak mondható indokkal és most kicsit összezavarodtam,mert én úgy voltam vele,ha azok után érdeklődni fog irántam,hogy én nyíltan össze akartam velem jönni,tehát úgy mond a jelenlegi kapcsolata ellen akartam tenni,akkor még is csak lehet esélyem nála. Viszont ugyanakkor lehet csak szeretne jóban maradni velem. Ha a teszem azt a ti barátnőtök írogatna annak a srácnak,aki nyomult rá pár hónapja,az gondolom titeket zavarna,nem? Vagy túlbonyolítom az egészet és szimplán fogadjam el,hogy a nők hisznek a férfi-női barátságban?

2017. aug. 3. 13:04
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ez is jogos. Ezért is mondtam,hogy meg volt kötve a kezem,nem is igazán nyomultam,sokáig azt is hihette csak barátkozok. Őszintén szólva,tudtam/sejtettem,hogy ő nem érez irántam semmit. Úgy értem teljesen normális,hogy inkább a biztosat választja helyettem,attól függetlenül,hogy mennyire kedvel éppen engem. Nincs rám írva sajnos,hogy én jobb lennék neki,annyi lehetőségem meg nem volt így már, hogy ezt bebizonyítsam neki.Szerintem sok lány ha barátja van már rég leállított volna,ezért is volt fura,hogy ő nem nagyon törekedett erre
2017. aug. 3. 18:18
 12/23 anonim ***** válasza:

A biztos mit? Azt a kapcsolatot, amiről azt írod a lány saját bevallása szerint sincs minden rendben?

Hidd el, sok nőnek imponál az, ha nyomulnak rá, persze mértékkel, függetlenül attól, hogy van-e valakijük vagy nincs.

Én értelek, ilyenkor az ember elkezd filozofálgatni, hogy miért ezt mondta, miért ezt tette, miért akkor mondta miért akkor tette, de hidd el, minden út oda vezet, hogy te léptél, ő elutasított.

2017. aug. 3. 18:46
 13/23 anonim ***** válasza:

Vagy vidd kenyértörésre a dolgot. Nyomulj rá jobban, akkor majd elválik minden, de ide a rozsdás bökőt, hogy el fog fordulni tőled.

Ha csak folyton vársz, akkor majd jön egy újabb pali, akkor azért nem fogsz lépni mert még csak éppen összeismerkedtek, itt ebben az egészben az a dolog nyitja, hogy neki kéne lépnie, viszont nem lép.

2017. aug. 3. 18:49
 14/23 anonim ***** válasza:
70%

Mi a búbánatos nyuszibogyót keres ez a kérdés a Felnőtt párkapcsolatok kategóriában, kérdező?

Először is azzal, hogy szerelmet vallasz egy teljesen alaptalan helyzetben, az csak arra jó, hogy az éretlenségedet bizonyítsd. Hiszen csak rálőcsölted a felelősséget!

Most meg azon rugózol, hogy barátja van. Mi az istent izgat az téged? Ha el tudod szeretni tőle, akkor el is kell! Tudod, miért? Azért, mert boldogtalanná teszed mindkettejüket, ha nem teszed. A másik fickó beletesped a kapcsolatba, és azt hiszi, hogy minden úgy jó, ahogy csinálja. Ezzel nem vívja ki folyamatosan a lány szerelmét, csak tengődnek egymás mellett. Az élet nem erről szól. Ez nem holdfényes lányregény. Nem elég valakit megszerezni, meg is kell tartani. Az a nehezebb. Mert próbálkozók mindig lesznek. Még az 55 éves feleségemnél is hetente bepróbálkoznak. Engem ez nem zavar, mert tudom, hogy számára én vagyok a csúcs. Rajtam kívül nem létezik férfi. De ezért bizony tenni kell. Érteni kell őt, érteni a lelkét, és annak minden rezdülését. Ismerni kell a gondolkodását, a várható következtetéseit, stb. Ezeket mind nem tanulja meg az a másik fickó, ha nem próbálod meg lecsapni a kezéről a csajt. Egyébként meg nyugi! Ha nem teszed meg, megteszi más.

2017. aug. 3. 19:37
 15/23 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam,úgy korrekt ha elmondom neki mit is érzek,nem pedig csak kerülgetem a lényeget. Egyébként ha tudnám biztosra,hogy ők tökéletesen megvannak,akkor nem lenne szívem közéjük állni,mivel azt akarom tényleg,hogy ennek a lánynak a legjobb legyen. Te is arra akarsz utalni ezzel,hogy próbálkozzak tovább? Csak mert azt semmiképp se akarom,hogy ha nem én akkor majd valaki más "csapja le".Szóval, ha neki nem kellemetlen a jelek szerint akkor úgy vagyok vele,mért ne folytassam .
2017. aug. 3. 20:03
 16/23 anonim ***** válasza:
70%

"Én úgy gondoltam,úgy korrekt ha elmondom neki mit is érzek,nem pedig csak kerülgetem a lényeget."

Mert nem ismered a női lelket. Vannak dolgok, amiket nem vágunk a szemébe, hanem hagyjuk, hogy az érzései vezessék rá.

2017. aug. 4. 09:39
 17/23 A kérdező kommentje:
A női logikát és elmét valóban nehéz kiismerni,nincs 2 egyforma gondolkodású ember egyébként se. Mentségemre szóljon,hogy mástól már megtudta előtte, így én csak tisztáztam,hogy tőlem is hallja.
2017. aug. 4. 10:28
 18/23 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy csak én gondolom így,de a legtöbb nő egyébként se szeret kezdeményezni,tehát nem fogják a szádba rágni,hogy azt szeretnék,hogy el hívd valahová. Szóval szerintem ritka,az hogy egy nő/lány látványosan nyomulna rád,még ha be is jössz neki,férfinak kell határozottnak lennie.
2017. aug. 4. 10:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Jól látod. A kezdeményezés a férfi dolga, amióta világ a világ. Így működik Evolúció bácsi szűrője. A férfi eldönti, melyik ajtón kopogtat, a nő eldönti, kinek nyit ajtót.
2017. aug. 4. 11:37
 20/23 A kérdező kommentje:
Szerintetek lehetséges kilépni a "friendzone-ból"? Vagy is ha valakivel bizonyos okokból nem jön össze a dolog,az idővel még változhat? Sokszor mondták nekem,hogy az elutasítás általában inkább az adott szituációnak szól,mint sem a személynek.
2017. aug. 4. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!