Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jelent bármit is ez?
A biztos mit? Azt a kapcsolatot, amiről azt írod a lány saját bevallása szerint sincs minden rendben?
Hidd el, sok nőnek imponál az, ha nyomulnak rá, persze mértékkel, függetlenül attól, hogy van-e valakijük vagy nincs.
Én értelek, ilyenkor az ember elkezd filozofálgatni, hogy miért ezt mondta, miért ezt tette, miért akkor mondta miért akkor tette, de hidd el, minden út oda vezet, hogy te léptél, ő elutasított.
Vagy vidd kenyértörésre a dolgot. Nyomulj rá jobban, akkor majd elválik minden, de ide a rozsdás bökőt, hogy el fog fordulni tőled.
Ha csak folyton vársz, akkor majd jön egy újabb pali, akkor azért nem fogsz lépni mert még csak éppen összeismerkedtek, itt ebben az egészben az a dolog nyitja, hogy neki kéne lépnie, viszont nem lép.
Mi a búbánatos nyuszibogyót keres ez a kérdés a Felnőtt párkapcsolatok kategóriában, kérdező?
Először is azzal, hogy szerelmet vallasz egy teljesen alaptalan helyzetben, az csak arra jó, hogy az éretlenségedet bizonyítsd. Hiszen csak rálőcsölted a felelősséget!
Most meg azon rugózol, hogy barátja van. Mi az istent izgat az téged? Ha el tudod szeretni tőle, akkor el is kell! Tudod, miért? Azért, mert boldogtalanná teszed mindkettejüket, ha nem teszed. A másik fickó beletesped a kapcsolatba, és azt hiszi, hogy minden úgy jó, ahogy csinálja. Ezzel nem vívja ki folyamatosan a lány szerelmét, csak tengődnek egymás mellett. Az élet nem erről szól. Ez nem holdfényes lányregény. Nem elég valakit megszerezni, meg is kell tartani. Az a nehezebb. Mert próbálkozók mindig lesznek. Még az 55 éves feleségemnél is hetente bepróbálkoznak. Engem ez nem zavar, mert tudom, hogy számára én vagyok a csúcs. Rajtam kívül nem létezik férfi. De ezért bizony tenni kell. Érteni kell őt, érteni a lelkét, és annak minden rezdülését. Ismerni kell a gondolkodását, a várható következtetéseit, stb. Ezeket mind nem tanulja meg az a másik fickó, ha nem próbálod meg lecsapni a kezéről a csajt. Egyébként meg nyugi! Ha nem teszed meg, megteszi más.
"Én úgy gondoltam,úgy korrekt ha elmondom neki mit is érzek,nem pedig csak kerülgetem a lényeget."
Mert nem ismered a női lelket. Vannak dolgok, amiket nem vágunk a szemébe, hanem hagyjuk, hogy az érzései vezessék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!