Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kedvel, de azt mondja, hogy "nem úgy". Én viszont
bármit megtennék, hogy nőként érdekeljem. Hogyan
csinálam?
Figyelt kérdés
Azt tudja, hogy nekem nagyon bejön, mert beszéltünk is róla, és mert ismer és látja, nem is titkolom előtte (mások előtt persze diszkrét vagyok). Jóban vagyunk, a kollégám, de munkán kívül is szívesen lóg velem. Hasonló az érdeklődésünk egy csomó mindenben. Nekem ő borzasztóan kell, más pasi teljesen hidegen hagy. Ő tartózkodó, visszafogott, ugyanakkor határozott és erős személyiség. Nem olyan, aki szórakozna a nőkkel, főleg nem velem, mert szeret és tisztel. Pedig ha csak egy éjszakára is nálam kötne ki, tuti el tudnám szédíteni hosszú távra, dehát sehogysem jutunk el odáig. Pedig már leitatni is megpróbáltam :), de még akkor is észnél volt. Hogyan tudnék hatással lenni rá? Vagy elképzelhető, hogy "lassú víz partot mos", és csak várjak ki türelmesen? Ha továbbra is sok időt töltünk együtt, akkor elképzelhető, hogy az elvetett mag egyszer csak kikel, és megérik benne valami felém? Kérlek adjatok tanácsot, mert nekem úgysem fog kimenni a fejemből, nagyon megszerettem ezt a fiút.
Semmit sem tudsz tenni. Fogadd el, hogy viszonzatlan a dolog és ne alázd meg magad.
2017. márc. 11. 10:49
2/17 anonim válasza:
Ti nők, nem is tudjátok sokszor, milyen könnyű helyzetben vagytok: ha akartok valakit, úgyis a tiétek lesz szinte mindig, elég csak a női praktikákat bevetni. Egy férfi hiába "praktikázik"(:D), még tótágast is állhat, sokszor akkor sem tudja elérni, hogy az imádott nő egyáltalán ránézzen.
Te is tudod, hogy a férfiak vizuális típusok: tehát legyél dögös, szexi, csábítsd el a látványoddal. Szerintem te amúgy egyszerre élvezed a "vadász" szerepét és egyszerre szenvedsz is tőle. Változtass ezen, kapcsolj magasabb fokozatra. Hidd el, a női szereped nem fog csorbulni, csak vonzóbb leszel neki attól, hogyha kimutatod, hogy akarod őt. Én férfi fejjel mindig is azt gondoltam, hogy baromira szexi egy olyan nő, aki nem fél lépni, ha tetszik neki valaki: belevalónak, vagánynak gondolom, aki a vágyait nem rejti véka alá. 34F
2017. márc. 11. 10:56
3/17 A kérdező kommentje:
Én nem erőltettem soha semmit. Nem akaszkodtam rá, vagy ilyesmi, nem keresem állandóan a társaságát. Ő viszont kifejezetten szereti és keresi az enyémet. Mégiscsak vonzódik hozzám valahol emberként, akkor pedig nehezen hinném el, hogy nincs ami ezt átfordíthatná. Férfiakat nem lehet "lassan meghódítani", türelemmel? Náluk csak az van, hogy vagy elsőre kedvel valakit, vagy sosem? Nincs itt olyan férfi akivel előfordult, hogy idővel másképpen nézett egy lányra? És az miért volt? Mi változott?
2017. márc. 11. 10:57
4/17 A kérdező kommentje:
Második válaszoló :) nagyon beletaláltál. Tényleg "vadász" típus vagyok, éppen mostanában sütötte rám egy barátnőm ezt a jelzőt. És tényleg le is tudom venni a lábukról a férfiakat, csak ezzel az eggyel kínlódok meg így. És tényleg figyelek is arra az utóbbi időben, hogy "dögösebben" nézzek ki, ahogy mondod. Jó olvasni, hogy azt gondolod, hogy ezzel célt lehet nála érni. Akkor hát nem adom még fel...
2017. márc. 11. 11:02
5/17 anonim válasza:
Hát ha a társaságod keresi, nőként viszont nem jössz be neki, akkor vagy a külsőddel van probléma, vagy pedig meleg. Nekem egy tök jó barátomról derült ki, pedig én még azt is hittem, hogy bejövök neki, mert kedves volt, meghívott kávézni stb. :) Van rajtad súlyfelesleg?
2017. márc. 11. 11:05
6/17 A kérdező kommentje:
Rendben van a külsőm, neki meg a hőmérséklete. Én sem értem, hogy mi a nyavalyáért olyan kedves velem...
2017. márc. 11. 11:08
7/17 anonim válasza:
Igazságtalan világ ez!
2017. márc. 11. 11:27
8/17 A kérdező kommentje:
:) ... Nem, nem. Nem az. Csak ki kell ismerni. Minden helyzetet a magunk javára tudunk fordítani, csak azt kell hozzá tudni, hogy hogyan. Na én most ezt nem tudom, és ehhez várok javaslatokat, sok-sok köszönettel.
2017. márc. 11. 11:35
9/17 anonim válasza:
Mióta ismeritek egymást? Mióta vagytok ebben a "baráti" viszonyban? Magánéleti dolgokról nem lehet vele beszélni? Azt írod, tudja, hogy tetszik neked. Nem lehet, hogy félti a szabad életét tőled? Ha még csak pár hét-hónap óta "lógtok" együtt, akkor tűrj, tarts ki. Ha hosszabb ideje, akkor nem tudnál őszinte lenni hozzá és megmondani, hogy neked nem elég a barátkozás, kell a szex? Az őszinteség beválhat...
2017. márc. 11. 11:44
10/17 A kérdező kommentje:
Fél éve ismerjük egymást, a legelejétől fogva szimpatizáltunk, és kb. egy hónapja ültem le vele beszélgetni őszintén. Azóta lettek igazából gyakoribbak az együtt lógások, egy kicsit úgy viselkedik velem, mintha "összetartoznánk". Ha társaságban vagyunk is, mi ketten többnyire "egy bokorban" vagyunk, mellettem áll, ül, mellettem megy az utcán a sor végén. Csak éppen bezzeg azt nem mondaná, hogy haza is együtt menjünk. Vagy valami hasonló... Szóval minden kedvessége ellenére a távolságot is tartja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!