Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent megtennek a baratnomert de ezt nem tudom (? )
volt egy drogos idoszakom de a baratnom probal leszoktatni rola mert felt engem de attol tartok vissza estem es akarhanyszor probalom nem tudom letenni a drogot…elvonora meg nem szeretnek menni mert nem jokat hallok roluk stb. valaki volt mar igy?
19f
Ha szereted le tudsz róla szokni, ha 100%-ban segít és támogat..
De ahhoz kell hogy segítsen..Ha átsegítenek rajta akkor "könyebben" megy..
elvonó
nem csak azért mert elhagy a csajod ez a saját érdeked egészséged, pénzed, jövőd
Ittkezdődik a probléma, hogy tudod hogy drogozol, de elvonóra nem akarsz menni mert rosszat hallottál róla. ÉN A DROGOSOKRÓL ROSSZABBAT HALLOTTAM EDDIG MINT AZ ELVONÓKRÓL. Most van melletted egy lány aki segítene, de te leszarod és inkább drogozol. Összetehetnéd a két kezed hogy még mindig van melletted valaki. Emeld fel a segged és takarodjál el elvonóra. 19 éves léttedre amikor ez lenne életed legszebb időszaka drogozol... Sokan bármit megtennének azért hogy egészségesek legyenek te meg....
Gondolkozz ember már egy kicsit.
Üdv:
Hajbel
Mostanában sok előadást tartottak a drogokról és tanultunk is róluk. Neked is kéne, az talán jobban elrettentene tőlük.
Teljesen tönkre fogsz menni ettől. Életed végéig ezt akarod? El fogod veszíteni a barátnődet, barátaid, családod, mindent. Pedig lehetne máshogy. Az emberek képesek boldogak lenni drogok nélkül is.
Lehet hogy sokaknak nem fog tetszeni amit írok, de létezik olyan fogalom, hogy rekreációs drogfogyasztás.
Ha nem hanyagolod el a barátnődet a munkádat/tanulást és nem drogra költöd minden pénzed akkor felesleges leszoknod róla, főleg ha ennyire nehezedre esik.
Ebben is ugyanúgy meg lehet találni azt a határt amikor még nem ártasz vele az egészségednek és a környezetednek, hiszen a túlzásba vitt zsír,édesség,alkohol,nikotin,sport(!) is lehet káros.
Ilyen szempontból semmiben sem különbözik egymástól drog és nem drog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!