Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kedvel, de azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kedvel, de azt mondja, hogy "nem úgy". Én viszont bármit megtennék, hogy nőként érdekeljem. Hogyan csinálam?

Figyelt kérdés
Azt tudja, hogy nekem nagyon bejön, mert beszéltünk is róla, és mert ismer és látja, nem is titkolom előtte (mások előtt persze diszkrét vagyok). Jóban vagyunk, a kollégám, de munkán kívül is szívesen lóg velem. Hasonló az érdeklődésünk egy csomó mindenben. Nekem ő borzasztóan kell, más pasi teljesen hidegen hagy. Ő tartózkodó, visszafogott, ugyanakkor határozott és erős személyiség. Nem olyan, aki szórakozna a nőkkel, főleg nem velem, mert szeret és tisztel. Pedig ha csak egy éjszakára is nálam kötne ki, tuti el tudnám szédíteni hosszú távra, dehát sehogysem jutunk el odáig. Pedig már leitatni is megpróbáltam :), de még akkor is észnél volt. Hogyan tudnék hatással lenni rá? Vagy elképzelhető, hogy "lassú víz partot mos", és csak várjak ki türelmesen? Ha továbbra is sok időt töltünk együtt, akkor elképzelhető, hogy az elvetett mag egyszer csak kikel, és megérik benne valami felém? Kérlek adjatok tanácsot, mert nekem úgysem fog kimenni a fejemből, nagyon megszerettem ezt a fiút.
2017. márc. 11. 10:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy van valakije? Vagy ő maga is vadász, és olyanra vágyik akit ő vadászhat le? Vagy csak másvalakire vágyik?
2017. márc. 11. 14:14
 12/17 anonim ***** válasza:

És azon az őszinte beszélgetésen az hangzott el, hogy te mást is szeretnél, nem csak sétálgatni? Mert ha igen, akkor itt baj van. Ha viszont csak kölcsönösen biztosítottátok egymást a szimpátiátokról, akkor még lehetsz türelmes. Talán a határozott fölé került a visszafogott, tartózkodó személyisége. ;-)

Lehet vele programot csinálni? Egy kellemes, fűtött hely alkalmas lehet a fizikai közelség megvalósítására. Hát még, ha nincs is világos. Mozi? Séta közben szoktál belekarolni? Az nem számít nyomulásnak, csak egyszerűen kényelmes. És mégis egyfajta testi kapcsolat, ahonnan előre lehet lépni.

Elbúcsúzáskor mi a köszönés? Kézfogás? Puszi? Hát tessék kihasználni az alkalmat.

2017. márc. 11. 15:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát... akkor baj van :). Merthogy ugye tényleg azért ültem le vele, hogy elmondjam, hogy én nem csak sétálgatni akarok. Bár tény, hogy addig nem is nagyon sétálgattunk, csak azóta. Ekkor hangzott el a címben szereplő 'nem úgy kedvel' is a részéről. Bár az is hozzá lett biggyesztve, hogy ki tudja, hogy hogy alakul és mi lesz még ebből. Elköszönni puszival köszön el, de azt is csak "azóta". Előtte barátságos bólintás meg mosoly volt. Moziba is voltunk, igen, kettesben. Méghozzá azután az ominózus beszélgetés után, rögtön másnap. Hiszen mit is akar az embe egy jó kis kirúgás után, mint moziba menni az illetővel :D ... Dehát ha ledob a ló, ugye vissza kell ülni rá :D... Mindenesetre jó volt. A filmre természetesen éppen csak annyira figyeltem, hogy nehogy lebukjak, ha utána beszélgetni kell róla. De sokkal inkább érdekelt, hogy 2 órán át beszívtam az illatát, éreztem a karjának a melegét, de még azt is, hogy levegőt vesz. De ennyike volt. Köszönöm a javaslatokat, hasznosak. Remélem lesz olyan helyzet, amikor megpróbálok majd élni velük! :) Ő amúgy maga is elmondja, hogy 'egyedül van', vagyis nincs senkije. Illetve szintén saját bevallása szerint a vadász-vad felállásból ő sokkal inkább az utóbbi...
2017. márc. 11. 22:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem van egy olyan érzésem, hogy az egész tartózkodásának a hátterében az áll, hogy már túl van a 30-as éveinek a felén. A barátaink mind családos emberek, és talán ő is szeretne 'megállapodni', de nem akar éppen ezért 'mellé lőni'. Persze nem tudom, hogy az ilyesmi a férfiak fejében hogyan játszódik le...
2017. márc. 11. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt honnan tudjuk, hogy nem meleg? Nekem az egész viselkedéséből, általad idézett szövegéből egy passzív meleg jön le.
2017. márc. 12. 21:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Tudjuk, hogy veled vagy magával van gondja?
2017. márc. 12. 23:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy nem meleg, hogy látom ahogyan beszél nőkről, ahogyan rájuk néz, ahogy el-el ereszt egy huncut mosolyt ha "olyan témáról van szó", stb... ezen kívül közös ismerősöktől ismerem a múltját, hogy volt hosszabb és rövidebb kapcsolata is, lányokkal. Az, hogy velem, vagy magával van baja, hát ha tudnám, én lennék a legboldogabb. Pláne, ha velem lenne baja, mert azon tudnék korrigálni. De ha magával, nos... az nehezebb ügy. Mindenesetre, azt tudom (ezt is mástól, mert ő ezekről nem beszél), hogy megégette már magát párszor, és nagyon magára vette...
2017. márc. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!