Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen és indokolatlan szerelem 40 évesen-van ennek értelme?
Szerelmes vagyok de úgy hogy majd megveszek. Valakibe aki azon kívül hogy úgy néz rám,hogy elájulok,semmit nem csinált. Mondjuk ő is házas.
Tény,hogy a férjemmel régóta vannak gondjaink,bár igyekszünk megoldani őket,de érzelmileg eltávolodtam úgy 1 éve tőle.
Semmi különös nem történt,"csak" betelt a pohár. Ő azóta próbálkozik,de én félek,hogy már nem tudok hinni bennünk. Közben meg észrevettem ezt a csodás férfit.
Igazából már évek óta szépen néz de most tűnt fel. Nem tudom mit tegyek-itt nem a a kérdés hogy viszonyba keveredjem e vele,mert ő biztosan nem fog kikezdeni velem,én meg főleg nem- hanem hogy mit kezdjek ezzel az érzéssel?
Miért jött? Hogyan legyek túl rajta? Ez egy jel lenne hogy lehetnék újra boldog,szerelmes nő? Ha nem is vele.. Tanácstalan vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!