Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetetlen és indokolatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetetlen és indokolatlan szerelem 40 évesen-van ennek értelme?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok de úgy hogy majd megveszek. Valakibe aki azon kívül hogy úgy néz rám,hogy elájulok,semmit nem csinált. Mondjuk ő is házas.

Tény,hogy a férjemmel régóta vannak gondjaink,bár igyekszünk megoldani őket,de érzelmileg eltávolodtam úgy 1 éve tőle.

Semmi különös nem történt,"csak" betelt a pohár. Ő azóta próbálkozik,de én félek,hogy már nem tudok hinni bennünk. Közben meg észrevettem ezt a csodás férfit.

Igazából már évek óta szépen néz de most tűnt fel. Nem tudom mit tegyek-itt nem a a kérdés hogy viszonyba keveredjem e vele,mert ő biztosan nem fog kikezdeni velem,én meg főleg nem- hanem hogy mit kezdjek ezzel az érzéssel?

Miért jött? Hogyan legyek túl rajta? Ez egy jel lenne hogy lehetnék újra boldog,szerelmes nő? Ha nem is vele.. Tanácstalan vagyok..

2017. júl. 27. 10:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A szerelemnek soha nincs értelme, Kérdező, egy szükségtelen rossz. Ha erre még 40 évesen nem jöttél rá, akkor készülj fel rá, hogy bazinagyokat fogsz koppanni.
2017. júl. 27. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!