Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent neked a Szerelem? Hogyan hat rád? Miként szereted (néd) megélni? (:
A szerelem és a szeretet a levegő után a második legfontosabb dolog, gondolj csak bele, minden körülötte forog. Szeretet=élet
18l
Mint mindenki másnak...
Szerotonin, dopamin, stb... boldogsághormonok és agyban kábítószerként ható kémiai vegyületek.
És nyilván ahhoz, hogy valóban boldogan éljük ezt meg, viszonzottnak kell lennie a szerelemnek.
Én legszívesebben mindig szerelmes lennék, hiszen akkor mindog be lennék kábszizva 😃 D sajna ez nem így működik, a test is leáll vele nagyon max 3 év után, a túlzott terhelés miatt. Nekem 3-6 hónap egy szerelem 😃 ez van 😃
És ez valóban egy felhőtlen állapot. Egyetlen célja az, hogy ne vegyük észre választottunk hibáit addig, amíg ki nem alakult a kötődés. Utána szeretetté alakul az érzés.
Őrületet jelent, úgy hat, mint a galócaméreg méreg és kevésbé intenzívebben élném meg, ha választani lehet.
31/f
Mit jelent: Az egyetlen dolog amit egesz eletembe keresek/kerestem. Valami ami csak 1x tortenik meg az emberrel, a tobbi az valami mas. Lehet kotodes vagy barmi..
Hogyan hat: Megorit. Elveszitem az eszem. Tulvagyok toltve erzelmekkel es ugy erzem mindjart felrobbanok:D Nem tudom kezelni, nem tudom kontrolalni. Csak jon es magaval ragad mindent. A gondolataimat, a terveimet, a szivemet. Egy pillanat alatt felforgatja az eletemet.
Igy szeretem megelni, varatlanul, intenziven es elsoproen. Es ha vege szakad is, halas leszek hogy ezt az erzest atelhettem. Hiszen, mindig is ezt kerestem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!