Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szereted, akkor elengeded....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szereted, akkor elengeded. Ti egyetértetek ezzel a mondattal?

Figyelt kérdés

Olyan sokan mondták már nekem, hogy így fogjam fel.

Jelen esetben már reménytelen szerelemről van szó.

Soha nem engedtem el könnyen senkit, ha úgy adódott, és valahogy nem is tudok azonosulni ezzel a mondattal.

2016. júl. 18. 15:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Baromság. Csak fájdalom és keserűség származik ebből.
2016. júl. 18. 15:42
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

ez igaz, nincs értelme magadhoz láncolnod...csak szenvedés lesz mindkettőtöknek...

23F

2016. júl. 18. 15:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem, akkor harcolok érte, eszem ágában sincs elengedni, persze bizonyos határokon belül.
2016. júl. 18. 15:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem akkor küzdök érte, de ha reménytelen az igyekezetem ,akkor el kell engedni! :)
2016. júl. 18. 15:48
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Egyetértek. Ha hozzád tartozik, úgyis visszajön.
2016. júl. 18. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Akármilyen nehéz az elején harcolni kell. Ha nem megy sehogy sem és kiürül a tartalék is, na akkor kell elengedni.
2016. júl. 18. 15:49
 7/13 Titusztitusz ***** válasza:
70%
NEM!!! Amennyiben én TÉNYLEG szerettem valakit, SOHASEM VOLTAM KÉPES ELENGEDNI...Ez teljes képtelenség lett volna...
2016. júl. 18. 15:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem könnyű elengedni, de tényleg el kell engedni a másikat, ha vége a kapcsolatnak. Az, hogy harcolsz érte, az egy másik történet. Lehet harcolni, de azt is úgy, hogy elengeded a másikat. Ha akar, visszajön saját akaratából, ha nem akar, akkor nem jön. A másik ember szabad, önálló lény, ezt tiszteletben kell tartani. Joga van tovább lépni, mást keresni. Ha egyértelműsítette, hogy nincs értelme harcolni érte, akkor engedni kell, hogy mással boldog legyen, és neked is mást kell keresni.
2016. júl. 18. 15:58
 9/13 anonim ***** válasza:
43%
Én egyetértek, de az asszony nem, mert múltkor is elengedtem előtte, mire ő az orrát befogva visítozott.
2016. júl. 18. 16:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Osztom a 3-as és 4-es véleményét.
2016. júl. 18. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!