Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetértetek, hogy a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek, hogy a párkapcsolat lényege, hogy ajándékba adjuk magunkat a másiknak?

Figyelt kérdés

Ez az én elméletem, hogy egy kapcsolat akkor lesz boldog, ha ajándékba tudom adni magam valakinek.

Ezért ha például olyan időszakom van, hogy rossz passzban vagyok, úgy érzem magam mint egy zsák sz@r, akkor nem is keresek párkapcsolatot, mert ki akarna egy fostalicskát ajándékba. Az első lépés tehát, hogy magamat rendbe szedem, fejlesztem a személyiségemet, hogyha egyszer találkozom azzal a lánnyal, aki megtetszik, és összejövünk, akkor az olyan legyen, mintha ajándékba adnám magamat neki, ez nagyon jó érzés lehet, hogy már pusztán azzal örömöt szerzel a másiknak ,hogy vagy neki. Nem kell virág, desszert, pénz és egyéb tárgyi dolog ahhoz hogy meghódítsd, ha egyszer a legnagyobb ajándékot (saját magadat) is oda tudod adni neki.

2015. szept. 15. 11:49
 1/6 Blade Bone ***** válasza:
Nem értek egyet, mivel egy ajándék lehet rossz is. Ha két ember valamiért összejön, az nem ilyesmi célból történik meg szerintem, hanem azért mert lehetőséget látnak egymásban arra, hogy együtt szebb életük lesz. Ezek az imponáló érzések függetlenek szerintem a kedélyállapotunktól, mivel sokszor a legnagyobb elkeseredésünkben valósulnak meg a legklasszabb álmaink, vágyaink. Csak nem szabad megijedni az ölünkbe hulló változásoktól. :)
2015. szept. 15. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem tudsz mindig toppon lenni. Az tény, hogy ha épp nincs senkid, és nem vagy jó passzban, akkor nem vagy annyira vonzó, figyelemfelkeltő másoknak, mint mikor minden oké. De párkapcsolatban is jönnek a szürke hétköznapok, lesznek problémák, lesznek nehezebb időszakok, lesztek rosszabb passzban bármi más miatt (akár csak egy betegség okán), és ezeket vagy túléli a kapcsolat, és akkor szólhat hosszú távra, vagy nem, és akkor nincs keresnivalótok egymás mellett.
2015. szept. 15. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek teljesen. Természetesen mindenkinek van rossz időszaka, de a fenti szellemben becsülje annyira a másikat és magát, hogy tegyen meg érte mindent, hogy kikerüljön a rossz passzból.
2015. szept. 15. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, a kapcsolat kialakításakor talán még így lehet, de ebben sem vagyok biztos. Mert, ugye, az ajándék mindig szépen becsomagolt és szívet melengető, különleges dolog. De: állandóan és egyfolytában képtelenség ezt hozni, nem is lehet és nem is kell. Emberből vagyunk, hibáinkkal és erényeinkkel együtt. Szerintem már az nagyon klassz dolog, ha el tudjuk érni, hogy a másik időnként úgy érezze, igazi ajándékot kapott a személyünkben.
2015. szept. 15. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Sok szempontból egyetértek. Zűrös személyiséggel nagyon nehéz jó párkapcsolatot kialakítani, ezért mindenképpen fontos dolgozni önmagunkon. Ráadásul a problémás lelkiállapotban csak problémás társat lehet "bevonzani". Ez tapasztalat. Amikor magam alatt voltam és úgy ismerkedtem, csupa súlyos személyiségzavaros ember hemzsegett körülöttem, akik még fokozták is a negatív állapotom, elszívták a maradék energiám.

Szóval elkezdtem azon dolgozni, hogy önmagamban is teljes legyek, és így váltam képessé egy teljes értékű párkapcsolatra.

Viszont azt is megjegyezném, hogy a jó párkapcsolat a kölcsönösségről szól. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, nehezebb időszakai, és ilyenkor fontos, hogy a másik támaszként szolgáljon.

2015. szept. 15. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy hatalmas baromság. Ezerszer inkább szól a kompromisszumokról a kölcsönös szeretetről és a közös munkáról. Na meg a bizalomról. Az ember nem egy tárgy amit el lehet ajándékozni. Amúgy meg ha valaki teljesen a párja alá rendeli magát abból nem szokott sok jó kisülni.
2015. szept. 15. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!