Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek, hogy a párkapcsolat lényege, hogy ajándékba adjuk magunkat a másiknak?
Ez az én elméletem, hogy egy kapcsolat akkor lesz boldog, ha ajándékba tudom adni magam valakinek.
Ezért ha például olyan időszakom van, hogy rossz passzban vagyok, úgy érzem magam mint egy zsák sz@r, akkor nem is keresek párkapcsolatot, mert ki akarna egy fostalicskát ajándékba. Az első lépés tehát, hogy magamat rendbe szedem, fejlesztem a személyiségemet, hogyha egyszer találkozom azzal a lánnyal, aki megtetszik, és összejövünk, akkor az olyan legyen, mintha ajándékba adnám magamat neki, ez nagyon jó érzés lehet, hogy már pusztán azzal örömöt szerzel a másiknak ,hogy vagy neki. Nem kell virág, desszert, pénz és egyéb tárgyi dolog ahhoz hogy meghódítsd, ha egyszer a legnagyobb ajándékot (saját magadat) is oda tudod adni neki.
Sok szempontból egyetértek. Zűrös személyiséggel nagyon nehéz jó párkapcsolatot kialakítani, ezért mindenképpen fontos dolgozni önmagunkon. Ráadásul a problémás lelkiállapotban csak problémás társat lehet "bevonzani". Ez tapasztalat. Amikor magam alatt voltam és úgy ismerkedtem, csupa súlyos személyiségzavaros ember hemzsegett körülöttem, akik még fokozták is a negatív állapotom, elszívták a maradék energiám.
Szóval elkezdtem azon dolgozni, hogy önmagamban is teljes legyek, és így váltam képessé egy teljes értékű párkapcsolatra.
Viszont azt is megjegyezném, hogy a jó párkapcsolat a kölcsönösségről szól. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, nehezebb időszakai, és ilyenkor fontos, hogy a másik támaszként szolgáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!