Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az életem nem átjáróház. Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életem nem átjáróház. Ha egyszer kiléptél belőle soha többé ne akarj visszasétálni. Egyetértetek ezzel?

Figyelt kérdés

Az már csak ló helyett jó a szamár is kapcsolat lenne, nem?? Vagy létezhet még igazi normális kapcsolat ilyen előzményekkel? :(

Ha most nem érdeklem mert eldobott később hogy lenne pofája visszajönni amikor annyira büszke és makacs, hogy rám sem ír?

2013. márc. 12. 10:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta egyszer talán még újrakezdhetjük de most neki nem megy. Hogy én mit akarok az persze nem számit!
2013. márc. 12. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Én eleve olyan vagyok, hogy ha valakivel lezárom egy kapcsolatot, akkor "elzárom" az érzelmeket irányában. Nálam nincs második esély. Bizonyos idő elteltével lehet baráti kapcsolat, de párkapcsolat biztos nem.

És ez nem az elveken múlik... egyszerűen nem tudok már úgy érezni iránta.

2013. márc. 12. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezzel sakkban tart, ne legyél neki egy kabát amit néha felvesz néha pedig nem.
2013. márc. 12. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:

egyszer vége van, annak megvan az oka miért kerültetek oda

én lezárom, ha egyszer vége, nekem nincs visszaút N

2013. márc. 12. 10:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt mondja szeret és vívódik egyenlőre nem tudja mi legyen labilis érzelmekre meg ilyesmire hivatkozott szerintem meg egyszerüen nem kellek már neki és igy akart lekoptatni..
2013. márc. 12. 11:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Maximálisan egyetértek. És így is élek!
2013. márc. 12. 16:31
 7/10 anonim ***** válasza:
En se fogadnam be tobbet,mert nekem is van buszkesegem,ha most nem vagyok jo neki,akkort tobbet soha ne jojen utannam,en ilyen vagyok.
2013. márc. 12. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:
A lezárósoknak üzenem és azt kívánom, hogy menjenek az exükkel egy lakatlan szigetre, ahol csak ketten vannak. Na ott mondják azt, hogy már "lezártam", majd utána akasszák fel magukat a köcsögök.
2013. márc. 22. 08:08
 9/10 A kérdező kommentje:

A szakitásnak sajnos én voltam az oka így nem haragudhatok rá emiatt. Repülnék vissza hozzá, ha kérne. Még nagyon sokáig lesz hely számára a szívembe mert nagyon szeretem.

Utolsó, jogos :)

Van, hogy nem szeretünk ki valakiből csak megtanulunk nélküle élni. Ilyen esetekben még lehet esély a folytatásra ha mindketten hajlandóak tanulni a hibákból és dolgozni a kapcsolaton.

2013. márc. 22. 09:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen
2013. dec. 25. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!