Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csak az éljen nemi életet, aki tudn*a gondoskodni egy gyerekről! " Egyetértetek ezzel?
Nem.
Miért ne élhetnének az emberek nemi életet?? :)
Inkább az éljen csak nemi életet, aki nem csinál "véletlenül sem" gyereket ha nem akar.
Nem.
Úgy módosítanám ezt a gondolatot, hogy az, aki képes felelősségteljesen gondolkodni, és ha nem szeretne gyereket akkor nagy gonddal ügyeljen a védekezésre!
Nem.
De tény, hogy százszázalékos védekezés nincs, csak a teljes absztinencia. Szóval minden szexelő párnak számolnia kell azzal, hogy bizony előfordulhat, hogy terhes marad a lány.
Nem!
Csak húzzon gumit, vagy a nő szedje rendesen a fogamzásgátlót.
sokan írják elszakad nekik a gumi, hát érdekes 15 éve élek szexuális életet és elég sokszor gumival védekezünk de sosem szakad el.
Szóval ne dugjon az aki azt sem tudja mitől vagy mikor lehet terhes.
ASOT, pedig van ilyen. Velem pont ma esett meg életemben először, tíz év után. Gyártási hibás lehetett vagy nem tudom.
Mindenesetre utánaolvastam, az esemény utáni tabletta csak 85%-os védelmet nyújt.
Na persze ez így már elég kicsi esély, de a nullánál azért mégis nagyobb. És azt, aki netán pont beleesik, nem valószínű hogy vigasztalja, hogy tízezer emberből csak egyetlen ilyen peches :)
Nem vagyok hülye :)
Tudom h becsúszhat.
Azt mondják minden 99% (a foggátló a gumi...)
De ez nem ok arra hogy pozitív választ adjunk a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!