Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatok jelentős része úgy indul, hogy a pár
valamelyik fele még az előző párkapcsolatában van.
Egyetértetek ezzel?
2012. aug. 29. 23:13
Egyet értek a kérdezővel.
A választ magad is tudod kedves kérdező.
...Biztosat egy bizonytalanért? Majd ha biztos lesz...
Nincs hibás fél, egyszerűen nem illenek össze.
2012. aug. 29. 23:16
nem hülyeség, ez így van.... ha már rossz a kapcsolat akkor nem a harmadik fél a hibás, de ha meg harmónikus lenne a kapcsolta akkor meg eleve nem lenne 3.! szóval valami gond már van abban a kapcsolatban... de a legnagyobb baj azzal van hogy az emberek gerinctelenek, ha már valaki más kell neki, akkor legyen már benne annyi becsület, hogy nem valakinek a háta mögött csinálja, hanem akkor azzal szakít és úgy a másik kapcsolat... csak hát az embereknek ez így nagyon kényelmes.... és ezzel a részével nem értek egyet.... legyen gerinc könyörgöm... am kérdező te milyen apropóból tetted fel a kérdést, ha szabad érdeklődni? :)
2012. aug. 29. 23:17
4/10 A kérdező kommentje:
Harmadik fél vagyok,és rettegek a környezet reakciójától...
Én is így voltam a mostani barátommal. Jártam egy fiúval, akivel 2 hétig jártunk (nem volt komoly), de utána megismertem a mostanit és kiütötte az előzőt. Távkapcsolat volt, meg nem működött volna a korkülömbség miatt sem. Bár nem csaltam meg a fiút, de flörtöltem a másikkal és Én jól döntöttem. :)
2012. aug. 29. 23:21
Ha valakit kiszedsz egy kapcsolatból, azt ugyanannyi befektetéssel lehet tőled is elvinni, mihelyst nagyobb az ígéret! Rálicitálni pedig mindig lehet.
2012. aug. 29. 23:22
2012. aug. 29. 23:23
és a partnered, mit mond, mikor száll ki a mostani kapcsolatából? vagy nem is tervezi, hogy kiszálljon?
2012. aug. 29. 23:28
Hát a jelentős része szerintem nem...
De tény, hogy előfordul. Az ok, hogy nehéz kilépni a megszokottból, különösen, ha egyéb kötelékek is vannak (gazdasági kötelék, gyerek, stb.). Ahhoz nagyon erős motiváció kell, hogy valaki merjen lépni ilyen helyzetben.
Az ilyen kapcsolatok azonban többnyire már érzelmileg egyébként is megszakadtak. A harmadiknak csak akkor van esélye. (Persze vannak esetek, amikor valaki csak kikacsintgat a párkapcsolatából, nem is kevés, főleg férfiakra jellemző. Ha egy nő új kapcsolatba lép, akkor jellemzően borít is. A férfiak inkább maradnak a megszokott mellett. Nem mindenkire igaz így, de azért jellemző.)
2012. aug. 29. 23:40
tegnap 23:22-vel nagyon egyet értek. De nekem is van 2 db ilyen "harmadik fél" ismerősöm, lepereg róluk minden. (A meglévő kapcsolatok ott már nincsenek, az "akció" mindkét esetben "sikerrel járt"...)
2012. aug. 30. 00:15
Kapcsolódó kérdések: