Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire sikeresek azok a párkapcsolatok, ahol a nő idősebb a férfinél?

Figyelt kérdés
Akik ilyen helyzetben voltak/vannak, legyenek szívesek írják le, hogy mennyi ideig tartott, vagy tart a kapcsolat és mennyi a korkülönbség.
2012. júl. 3. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincs vele gond egy bizonyos határig. Ezt években nehéz meghatározni, mert személyenként más.
2012. júl. 3. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolat sikeressége nem ezen múlik.

Nagynéném 25 évig volt házas egy 4 évvel idősebb pasassal, 15 évig élt élettársi kapcsolatban egy 15 évvel fiatalabbal.

A maga módján "sikeres" volt mindkettő.

2012. júl. 3. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Ez egyáltalán nem korfüggő, főleg ha nem nagy az a korkülönbség.

A húgom férje 3 évvel fiatalabb, 4 éve házasok. Azóta már született egy gyönyörű gyerekük is. :)

Nagyon jó férj és apa. Örülök, hogy a családunk tagja lehet.

2012. júl. 3. 18:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

anyukám 11 éve van együtt a nála 15 évvel fiatalabb párjával, teljesen jó a kapcsolatuk

de egyébként nem attól függ, hogy mennyi idösek, csak ahogy sikerült kialakitani az életmódjukat szerintem

2012. júl. 3. 18:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek adtam zöld kezet :)
2012. júl. 3. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Három évig voltam együtt 8 évvel fiatalabb F-val. Nem a korkülönbség miatt lett vége.
2012. júl. 3. 18:31
 7/10 Csegi89 ***** válasza:

A barátnőm 10 évvel idősebb tőlem. Eddig messze ez a legjobb kapcsolatom. 1 éve és 8 hónapja vagyunk együtt,, a hétvégén költözünk össze.

22F

2012. júl. 3. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk 3 év van, még eléggé fiatalok vagyunk, kicsit több mint fél éve vagyunk együtt:) remélhetőleg még nagyon sokszor ennyit leszünk együtt:))
2012. júl. 3. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Úgy értem én vagyok a 3 évvel idősebb természetesen, de még nem okozott problémát ráadásul fel se tűnik külsőre.
2012. júl. 3. 19:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Én 25(nő) vagyok, a párom 20(férfi). Mi 8 éve ismertük meg egymást,de tekintettel a korára vártam rá, amíg 18 lett... Azóta együtt vagyunk. :) Remekül működik. Ő komolyabb mint némelyik idősebb pasi és én fiatalosabb vagyok mint egy 25 éves nő.:) Közös érdeklődési kör, összhang, kémia... Ezek kellenek egy kapcsolathoz, nem pedig a kor. A barátok meg nemtudták,hogy fiatalabb,mert sose kérdezték, és furán néztek,mikor kiderült,hogy fiatalabb tőlem,mert nem nézték volna annak... :) Mindenki elfogadta,mert nem nagy a korkülönbség és látják,hogy szeretjük egymást. A szerelem nem a személyi felmutatásával kezdődik! :)

Sok sikert a továbbiakhoz! :)

2014. jún. 7. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!