Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért kell nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért kell nektek mindenárom idősebb pasi?

Figyelt kérdés

Én próbáltam már többször fiatalabb lánnyal a dolgot, de egyáltalán nem voltunk azonos érettségi szinten, és tönkrecseszte a kapcsolatot. Csak azért meg hogy megdugjam, nem jövök vele össze. Viszont sokat látom, hogy 16-17 éves fiúk 14 éves lányokkal járnak, és ezt a lányok azzal magyarázzák, hogy a fiúk később érnek. De könyörgöm, ők ezt csak olvasták, én meg tapasztalatból mondom, hogy nem igaz. Igen, érettebbek általában testileg, de szellemileg nem. Szerintem az van a háttérben, hogy 14 évesen vagány, ha valakinek sokkal idősebb (akár 18 éves) pasija van, mert ettől többnek tűnik a barátnői szemében. Pasi ismerőseim közül is tudok ilyenre példát mondani, nagy társaságifigura haverom pl akkor jön össze fiatalabb lánnyal, ha dugni akar, mert azok hamarabb hagyják a fenti okok miatt, menő dugni, főleg idősebb pasival. De szerintem egyeseknél az is közrejátszhat, hogy annyira gyökér, hogy nem kell a saját korosztályának, a 14 évesek meg megint a fenti okok miatt szívesen összejönnek vele.

Én ezt nem fogom magamtól megérteni, légyszives írjatok rá példát! Persze, ismerek olyan lányt aki fiatalabb, de hozzám hasonló érettségi szinten van, viszont ilyenből csak kettőt tudok mondani, ellenpéldából meg százszor annyit. Ja, és miért néznek le engem, mikor közlöm hogy inkább a saját korosztályomnál maradok +-1év?

2012. júl. 2. 13:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem bírom az idősebbek :'D
2012. júl. 2. 13:07
 2/21 A kérdező kommentje:
köszi a választ, életkort is kérek :D
2012. júl. 2. 13:08
 3/21 anonim ***** válasza:
Na és akkor neked miért kell mindenáron életkor??!!
2012. júl. 2. 13:10
 4/21 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van a kinél az van a háttérben hogy vagány akinek idpsebb pasia van nálam az volt háttérben hogy biztonságot akartam családi ügyek miatt is.. és egy nálam komolyabb embert aki megért és elfogad, szerintem nem mindenkinél az áll a háttérben hogy menő legyen akármennyire gondolod is ezt .. sok esetben nem a menőségen mulik
2012. júl. 2. 13:12
 5/21 anonim ***** válasza:

Lehet kicsit hosszú leszek. Minden férfinak szüksége van barátnőre több korosztályból élete folyamán. Így egy egézséges férfi (lelkileg) egy 14 éves kiscsajjal is ki akarja probálni, hisz benne nem a nőt, hanem a kiscsajt látja. Majd utána jön a tinikor, és utána nő.

Nekem perpill 14 éves voltam, volt egy ugyanilyen idős csaj, majdnem összejöttünk, csak a barátnői rábeszélték hogy ott az a 19 éves mégiscsak jobb választás. Részletekbe nem megyek bele, mert ez egy nagyon bonyolult eset volt.

Én több évemet basz*am el rá, ő meg a végén szart rám. Így 14-17 éves koromig nem volt lehetőségem nőre, mivel más vonzott, majd 18 évesen én nekem is hiányzik a fiatalabb korosztály. Idősebb már volt (1 évvel).

2012. júl. 2. 13:15
 6/21 A kérdező kommentje:

ma 13:12

Erre egyáltalán nem gondoltam, de így belegondolva végülis érthető... bár én inkább a barátaimat szoktam keresni mikor családi problémák voltak. Haveromnak pl egy ideig nem voltak otthon a szüleik, enyémek meg válni készültek... nem voltam rájuk kíváncsi, átköltöztem pár napra szó nélkül :D

Visszatérve a témához: te is leírtad, hogy nálad komolyabb ember volt a párod. Ennek ellenére működött a dolog?

2012. júl. 2. 13:17
 7/21 anonim ***** válasza:
13:12 es vagyok nálam kicsit sulyosabb családi dolgok voltak és el kezdtem vonzodni az idősebbekhez mert velük tudtam komolyan elbeszélgetni megértettek jól esett hogy támogatnak és szeretnek és igen müködött a dolog sőt müködik is 3 éve :) Nagyon szeretem és remélem még sokáig megleszünk ilyen jól ahogy most vagyunk :)
2012. júl. 2. 13:21
 8/21 anonim ***** válasza:
Èn 19 éves vagyok és 18-23 éves fiúk az eseteim, nem jó ha sokkal fiatalabb vagy idősebb nálam.
2012. júl. 2. 13:38
 9/21 A kérdező kommentje:

ma 13:15

Nemrég szakítottunk barátnőmmel, ő 2 évvel volt idősebb. Eddig ilyen nem volt, de nem is szeretnék már... egyébként 1 évig voltunk együtt. Egymás baráti társasága volt az, ami kib@szta nálam is meg nála is a biztosítékot. Egyébként én nem éreztem azt amit te, nekem nem volt szükségem eddig fiatalabb csajra :D Lehet mindenki máshogy éli meg, nemtudom.

ma 13:21 Aha, értem :D Titeket akkor nem zavar az említett különbség. Végülis ha te is képes vagy komolyan kezelni, akkor nem lehet gond, csak a baj azzal van, hogy a csajok többsége nem ilyen. Legyetek is, sokáig :)

2012. júl. 2. 13:40
 10/21 anonim ***** válasza:

Pedig tényleg később érnek a fiúk. És nem úgy értem, hogy nem elég okosak, hanem úgy, hogy...ilyen korban szeretnek bohóckodni meg hülyéskedni. Nekem ez nem jön be.

18/L

2012. júl. 2. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!