Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért kell nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért kell nektek mindenárom idősebb pasi?

Figyelt kérdés

Én próbáltam már többször fiatalabb lánnyal a dolgot, de egyáltalán nem voltunk azonos érettségi szinten, és tönkrecseszte a kapcsolatot. Csak azért meg hogy megdugjam, nem jövök vele össze. Viszont sokat látom, hogy 16-17 éves fiúk 14 éves lányokkal járnak, és ezt a lányok azzal magyarázzák, hogy a fiúk később érnek. De könyörgöm, ők ezt csak olvasták, én meg tapasztalatból mondom, hogy nem igaz. Igen, érettebbek általában testileg, de szellemileg nem. Szerintem az van a háttérben, hogy 14 évesen vagány, ha valakinek sokkal idősebb (akár 18 éves) pasija van, mert ettől többnek tűnik a barátnői szemében. Pasi ismerőseim közül is tudok ilyenre példát mondani, nagy társaságifigura haverom pl akkor jön össze fiatalabb lánnyal, ha dugni akar, mert azok hamarabb hagyják a fenti okok miatt, menő dugni, főleg idősebb pasival. De szerintem egyeseknél az is közrejátszhat, hogy annyira gyökér, hogy nem kell a saját korosztályának, a 14 évesek meg megint a fenti okok miatt szívesen összejönnek vele.

Én ezt nem fogom magamtól megérteni, légyszives írjatok rá példát! Persze, ismerek olyan lányt aki fiatalabb, de hozzám hasonló érettségi szinten van, viszont ilyenből csak kettőt tudok mondani, ellenpéldából meg százszor annyit. Ja, és miért néznek le engem, mikor közlöm hogy inkább a saját korosztályomnál maradok +-1év?

2012. júl. 2. 13:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ma 13:38 igen, 19 éves korban már más a helyzet, ott már érettségileg nagyjából egy szinten vannak az emberek. Bár akadhat ellenpélda minden esetben :D
2012. júl. 2. 13:44
 12/21 A kérdező kommentje:
ma 13:42 szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a korszaka a 14. életéve leteltével véget ért :D
2012. júl. 2. 13:45
 13/21 anonim ***** válasza:
nem kell idősebb 21L
2012. júl. 2. 14:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Amúgy ha valaki megtetszik/szerelmesek vagyunk, akkor felőlem lehet 1-2 évvel fiatalabb is. A szerelemben ez nem lényeg. Ha nem illünk össze, még az idősebb pasival is elromolhat a kapcsolat, ez nem ettől függ.
2012. júl. 2. 15:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért baj, hogy idősebb pasi? Az irigység sokkal rosszabb.
2012. júl. 2. 16:17
 16/21 A kérdező kommentje:
# 15 Nem mondtam hogy baj, csak nem értem :D Írtam hogy nekem is volt idősebb párom, nemértem miért lennék irigy valakire, akinek szintén van/volt.
2012. júl. 2. 16:26
 17/21 anonim ***** válasza:
15 első voltam :)
2012. júl. 2. 17:18
 18/21 anonim válasza:

Ha tőlem megkérdezik hogy mi a pasi ideálom mindig azt mondom,hogy idősebb legyen!most itt nem arra kell gondolni hogy mindjárt + 20 év.. csak 1-2 vagy max 6-7 évvel legyen idősebb..szerintem jobb ha a férfi idősebb,érettebb! ez persze felnőttkorban.. tiniként max 3 év a jó szerintem,mert lássuk be.. egy 14 éves mit kezdene egy 20 évessel.. egy 16 éves jobban illene hozzá.gondolom érted!

16/L

2012. júl. 3. 09:33
 19/21 A kérdező kommentje:
Én nem értem, én 16 évesen nem jöttem volna össze egy 14 évessel, mert a 14 évesek zöménél te is írtad, hogy egy 16 éves érettebb. Így nem passzolnak össze. Szerintem akkor jó egy kapcsolat, ha nagyjából azonos érettségi szinten van a két fél. Én is, mit kezdenék egy nálam 3évvel idősebb csajjal? :D Semmit. Nem passzolnánk. Persze van kivételes eset, de azokba ne menjünk bele.
2012. júl. 3. 12:12
 20/21 anonim ***** válasza:

fiatalkorban zavar csak a kórkülönbség. Felnötten nem.

20 éves összejöhet 30-al mert nagyából egyformán tudnak gondolkodni, és igényük is hasonló.

De 16 éves ne akarjon semmit egy 18-19-20 évestől. Mert a 16 éves gyerek a másik nem. És az igények is mások.

2012. júl. 3. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!