Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha nálam sokkal idősebb pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem jön be senki, az én korosztályomból. Most is egy 31 éves (szingli) pasiba vagyok belezúgva. Van aki azt mondja, hogy azért mert én magam is sokkal érettebb vagyok mint a korombeli lányok. Bárkit megkérdezek, 7 évvel min. idősebbnek néznek. mind kinézetre, mind belsőleg.2012. jún. 28. 01:45
2/9 A kérdező kommentje:
nem.:)
2012. jún. 28. 01:48
3/9 anonim válasza:
Minden második csaj azt hiszi, hogy érettebb, mint a kora.
4/9 anonim válasza:
Persze ez olyan kamu hogy a lányok hamarabb érnek mint a fiúk és ezért vonzódnak az idősebb pasikhoz... Hülye női logika. Egyszerűen jobban tetszik nektek hogy van kocsija pénze ezáltal vesz nektek dolgokat+ tapasztalt sex téren, illetve kapcsoalt téren. Én személy szerint aki összejön egy kislánnyal gondolom nem lehetsz olyan idős max 16 körül azt szánalmasnak tartom, meg úgy alapból az egész kapcsolatot.
5/9 anonim válasza:
én is így vagyok... de most van egy fiú az én korosztályomból aki tetszik. el sem hiszem...:O :D
6/9 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok aranyásó...:) arról meg, hogy mennyi pénze van, nem tudok, mert munkahelyen szoktunk találkozni, nem beszélünk arról h kinek mennyi lóvéja van. ja és nem én gondolom magamról, hogy érettebb vagyok a koromnál, hanem kb minden ismerősöm.
2012. jún. 28. 01:58
7/9 anonim válasza:
Ha már munkahelyed van, akkor nem kislány vagy. Így a 31 éves pasi nem feltétlenül túlkoros hozzád.
De vigyázz, mert egy idő után nem előny, ha egy nő többnek néz ki, mint amennyi valójában... :)
8/9 anonim válasza:
Nem gáz. Felnőtt emberek között 10 év sem áthidalhatatlan különbség, főleg hogy te is dolgozol már.
9/9 A kérdező kommentje:
igen de én még tanulok mellette..:)
2012. jún. 28. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!