Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb lány, fiatalabb fiú. Működhet?
Tegnap este megismertem egy lányt. Egész jól elbeszélgettünk, majd kiderült, hogy ő másodéves egyetemista. Én még csak most végeztem a gimiben. Elég sokszor rám mosolygott, de amikor a baráti körömre terelődött a szó, kiderült, hogy az egyik lány haveromnak a bátyja az ő baráti társaságukhoz tartozott pár éve. Ebből következik, hogy az ő társasága nálam 4-5 évvel idősebb.
Szívesen elhívnám egy randira, de nem is tudom, hogy kezdjek hozzá. Ő már albérletben él, engem még a szüleim tartanak el. Tegnap kiderült, hogy az egész nyarat itt tölti a szüleinél, úgyhogy biztos többször is összefutnánk. Ezt szóvá is tettem hajnalban búcsúzáskor, amire csak elmosolyodott és azt mondta, hogy majd meglátjuk.
Szerintetek?
Ma már írtál ki kérdést ez ügyben?? Hányszor írod még ki??
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!