Szerintetek max. Hany ev legyen a fiu es a lany kozott, ha a lany a fiatalabb? Es ne mondjatok, hogy a lenyeg, hogy szeressek egymast.
Helló!
Én és a barátnőm között 10 év van. Az én javamra.
Nem azt írom, hogy az számít szeressétek egymást, de biológiai szempontokat nézve az lenne a jobb ha a fiú lenne fiatalabb. Miért is írom ezt:
Tegyük fel, hogy a nő 40 a férfi 50.
Ilyenkor a legtöbb férfi, szerintem majd én is inaktív lesz szexuális téren, egy 40-es nő meg igenis aktív lesz. Sőt...
Ez feszültség, ellentét, megcsalás, válás, stb.
Vagy a nő savanyú vénasszony lesz.
Tegyük fel hogy a nő 40 a férfi 30.
Nem kommentálnám.
De, és ismétlem, de:
Ha nem a sexet nézzük, nincs érvényben lévő írott, vagy íratlan szabály erre.
Remélem segítettem!
Köztünk 1 év van...ez hátrány abból a szempontból, hogy mire kikerül az egyetemről én is ugyanolyan "vén" leszek mint Ő, nélküle meg nem házasodhatok:D
másképpen szerintem max 1o év de ez a maximum és nem úgy, hogy 13 éves lány 23 éves férfi...mondjuk 2o éves lány 3o éves férfi...de nekem ez sok(k), az optimális szerintem 3-4-max 5 év:)
Hát attól függ, mennyi idősek. Mert mondjuk tinik esetében 1-2-3 év az ideális. De ha felnőttekről van szó, akkor akár 10+ év korkülönbség sem probléma.
Én 23 vagyok, a 2-3 év és az a feletti korkülönbséget tartom a magam számára ideálisnak. Maximum 10 év. Nálam. De ez személyenként nagyon változó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!