Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden igazán klassz nő lélekben félig férfi. Férfiak egyetértetek e mondattal? Ha igen pontosan mit értetek alatta?
Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 20:27
1/4 anonim válasza:
Gondolom ez azt jelenti, hogy qrva lazák, tehát pl. a nőt "nem zavarja", ha a pasinak más nőkre csorog a nyála az után, sőt, az igazán vagány nő úgy csinál, mint akinek ez bejön, és együtt bambulnak. Jöhet az édeshármas is - természetesen a harmadik csak nő lehet -, meg minden ilyesmi.
2/4 anonim válasza:
Dehogy! Ez mekkora marhaság! Mèghogy fèlig fèrfi lennèk...:)
3/4 anonim válasza:
Úr isten :DDDD Életem eddigi 22 éve alatt nem találkoztam ezzel az agyhalott "bölcsességgel", nem értem, milyen karmikus gonosztettet követhettem el, hogy pont most kellett ezt elolvasnom a tulajdon két szememmel...
4/4 anonim válasza:
számomra azt jelenti, hogy az igazán klassz nő rendelkezik olyan jellemzően férfi tulajdonságokkal, mint a józan paraszti ész alapú hozzáállás a dolgokhoz, ellentétben a női érzelmi és hangulat alapú hozzáállással szemben.
És igen, ez piszok vonzó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!