Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakire nem vagy féltékeny, akkor azt már nem szereted?
Féltékenység hiánya ez a 3 dolog lehet szerintem
1.Már nagyon erős bizalom (bár ezt én vakhit-nek nevezném, nekem nem menne)
2.Leszarom-stílus "úgyse néz rád senki hahaha" illetve "bár elvinne má' valaki"
3.Az illető ugyan féltékeny, de alárendeli magát és "nem baj ha megcsal, csak engem szeressen" - ez a harmadik szélsőséges alárendeltség a másikkal szemben, általában extrém csúnya vagy önbizalomhiányos emberek sajátja.
Ez hülyeség.
1)Féltékeny másra lehetsz akinek megvan az ami neked nincs.
2) Ha valakik egészséges kapcsolatban élnek megbíznak egymásban, tehát a féltékenységnek nincs helye a kapcsolatban
Nálam fordítva működik. Mióta megtaláltam azt a férfit, akivel tényleg el tudom képzelni az életem, és akit a legjobban szeretek, azóta nincs szükségem féltékenységre.
Ennek három fő oka van:
- önbizalom. Elhiszem, hogy elég értékes vagyok és elég sok jót tudok adni a kapcsolatban.
- bizalom a másikban. Elhiszem, hogy szólni fog, ha valami hiányzik neki, vagy valami nem jó, és közösen megoldjuk, mielőtt bármelyikünknek eszébe jutna, hogy máshol keresgéljen.
- szeretet és tolerancia. Ezek része a másik szabadságának tiszteletben tartása is, vagyis nem korlátozzuk, szabályozzuk a másikat, hiszen kölcsönösen betartjuk az általunk elfogadott szabályokat (hűség, őszinteség, kommunikáció).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!