Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne legyek féltékeny semmenyire? Nagyon szeretem a barétomat, csak félek az elvesztésétől, talán ez a legnagyobb gond. Ha rá néz valakire, kibirom hogy ne szóljak, de nehezen.
Teljesen megbízok benne, nem azért merül fel bennem ez a kérdés.Úgy érzem nem hagyna el másért legalább is remélem hogy jól érzem,na meg azt tudom hogy szeret és én is szeretem nagyon, és semmiképp nem akarom hogy vége legyen.
Mi a tanács hogy le tudjam vetkőzni magamról ezt a rossz gondolatot, mi segíthetne?Ja és nem vagyok csúnya lány sőt szép vagyok, bár nekem elég ha neki tetszek.Szóval ez sem indok.
Ti hogy bírjátok ki?
Szia!
Én ugyanez vagyok csak pasiba, vagyis voltam! :)
Nekünk pl jót tett, hogy sokat dolgozok, és így nem ezen gondolkozok órákat hogy most kivel és mikor kavart vagy ilyenek, leköt a melóm, telón dumálgatunk elvagyunk.
És mi sokat is veszekedtünk mert míg nem melóztam egésznap együtt voltunk, és mindíg összevesztünk valamin :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!