Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen és indokolatlan szerelem 40 évesen-van ennek értelme?
Szerelmes vagyok de úgy hogy majd megveszek. Valakibe aki azon kívül hogy úgy néz rám,hogy elájulok,semmit nem csinált. Mondjuk ő is házas.
Tény,hogy a férjemmel régóta vannak gondjaink,bár igyekszünk megoldani őket,de érzelmileg eltávolodtam úgy 1 éve tőle.
Semmi különös nem történt,"csak" betelt a pohár. Ő azóta próbálkozik,de én félek,hogy már nem tudok hinni bennünk. Közben meg észrevettem ezt a csodás férfit.
Igazából már évek óta szépen néz de most tűnt fel. Nem tudom mit tegyek-itt nem a a kérdés hogy viszonyba keveredjem e vele,mert ő biztosan nem fog kikezdeni velem,én meg főleg nem- hanem hogy mit kezdjek ezzel az érzéssel?
Miért jött? Hogyan legyek túl rajta? Ez egy jel lenne hogy lehetnék újra boldog,szerelmes nő? Ha nem is vele.. Tanácstalan vagyok..
Beszélj a férjeddel, tedd rendbe a dolgaidat, ha nem akarjátok közösen nem baj van vállás opció is, ha meg igen akkor no pasi.
Katonai kiképzés szemtechnika ellen.
Amúgy meg szimplán kapuzárási pánikod van, mert az érzelmeitek elköltöztek távolra, ha szerencsétek van GPS-el letudjátok követni, és ha szépen kéritek őket talán megbocsájtanak nektek, hogy elküldtétek őket, ha viszont leleményesek, nem vittek GPS-t sem.
De ti ismeritek a saját mentalitásotokat.
Beszélj a férjeddel, egyszerű a képlet.
A férjed folyamatosan próbálkozik, hogy mentsétek a házasságot.
És van egy pasas, aki csak "szépen" néz rád és már halálosan szerelmes vagy belé?
Mégis hány éves vagy? 16?
Nem piedesztáltam egyikőtöket sem, csupán ebben a helyzetben a legjobb amit tehetsz, hogy beszélsz a férjeddel.
A szépen néző férfi lehet nem csak rád néz szépen.
Szóval ne hamarkodj el semmit. Az előző az utolsó válaszoló előtt.
Jó legyél!
A GPS-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!