Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő kell hogy elmúljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell hogy elmúljon a szerelem?

Figyelt kérdés
Én szakítottam de a lány még szerelmes volt és sokat sírt. 1 hónap telt el néha találkozunk szeretkezünk de már mással randizik és nem jött szóba hogy mit érzünk most. Akkor neki elég volt egy hónap a továbblépésre vagy lehet még szeret? Mert most ugymond megcsalja velem az új udvatlóját. 25 F
2017. júl. 26. 16:14
 1/9 LazyJones ***** válasza:
Nem, nem csalja meg. Lezárta, újat kezd, és ez így van rendjén. Tök mindegy, hogy valahol mélyen mit érez esetleg, ha érez, ha egyszer köztetek vége, akkor le kell zárni, és nem tépelődni rajta hónapokig feleslegesen.
2017. júl. 26. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Elég szemét vagy. Ő még szeret, próbál más felé nyitni, de nem tud nemet mondani neked, hiszen rád vágyik. Te pedig tudod, és kihasználod. Ebben a történetben te nem vagy érzelmileg érintett, ezért te szállj ki, megadva neki a lehetőséget a továbblépésre!
2017. júl. 26. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Minden embernél más. A szerelem el tud múlni 1 perc alatt is, és 2 év alatt is.
2017. júl. 26. 16:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor már késő hogy rájöttem hogy mégis szeretem lehet már lezárta ezt magában csak a kötődés. Tudom hogy én vagyok a szemét de egyben ember is és igen hibáztam nem tudtam mi a jó nekem.
2017. júl. 26. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá nyíltan, hogy mit akar, melyikőtökhöz vonzódik jobban. De ha erre az esetre gondolsz, akkor látszik hogy érdekel, és még mindig vonzódsz hozzá, mert ugyanúgy benne vagy a szextaliban, akkor miért szakítottál vele?
2017. júl. 26. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor ülj le vele beszélni! Ha még ő is érez irántad valamit, ahogy te is iránta, talán újra tudjátok kezdeni. Hajrá!
2017. júl. 26. 16:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben igazatok van koszonom a valaszokat hatha helyre tudom hozni ha nem akkor azt is elfogadom mert megerdemlem. Buta haverjaim vannak akik csajoznak es azt hittem en is Arra vagyom csak nem megcsalni kartam hanem szakitottam inkabb vele
2017. júl. 26. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Nincs jó hírem, Kérdező...a saját példámból kiindulva van hogy 17 év sem elég. Nyugodtan elhiheted.
2017. júl. 26. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a szerelem kezdetétől max fél évig tart a dolog. Mindegy, hogy viszonzott-e, mindegy, hogy érzelmi törés volt-e, mindegy bármi. Fél évnél tovább nem tudok szerelmes lenni. Legutóbbi kb 4 hónapig tartott. Tehát van ilyen... simán lehet, hogy szakításkor sem volt már igazán szerelmes, csak a kötődés volt nagy. Tudod, elszakítottódott a biztonságos köteléktől, egy nagyon mély dologtól. Szóval fájhat a szakítás szerelem érzése nélkül is.
2017. júl. 27. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!