Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok tenni valamit, hogy ez elmúljon? Mennyi idő szokott lenni, míg elmúlik ez a "szerelem"?
akinek volt ilyen: férfi női tapasztalat is érdekelne, hogy mennyi idő volt?
Házasként gyerekekkel lett fellángolásom, vagy beleszerettem - mit tudom én - valakibe, mondjuk ilyen lelki kapcsolat volt ez, nem szimpla szexuális vonzalom az biztos. Kölcsönös, de nem történt semmi, neki is van kapcsolatba, de nem családja. Ezt csak kibírni lehet, vagy van valami gyógyír? Nem keressük egymást, nem beszélünk más csatornán sem, tehát nem chatelünk, stb. Az a bajom, hogy már 3 hónapja szinte ugyan olyan rosszul vagyok ettől, nem hiszem el, hogy nem múlt el. Azt nem tudom, hogy nála mennyire van meg a dolog, nem keresem, ismeri a férjem is picit, így ő sem.
MENNYI IDŐ míg elmúlik? Hogy lehetne sürgetni?
Tobb mint 4 eve, de nem mulik, hanem egyre erosebb..
30+/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!