Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak hogy elmúljon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
nem rég szakítottam a barátommal akit még most is szeretek de szerintem ő nem így érez. pár hónapig voltunk csak együtt de csak. viszont nem tudom elfelejteni, mindig a közös élményekre gondolok. :( és ez napról napra rosszabb.. mit kellene csinálnom hogy ez elmúljon és eltudjam felejteni őt? ?

2013. szept. 2. 16:33
 1/10 A kérdező kommentje:
bocsi egy "csak"-kal többet írtam :) 16/L
2013. szept. 2. 16:34
 2/10 Tomi8 ***** válasza:
Ismerkedj meg velem :-) De komolyan, csak így tudsz valakit elfelejteni :-) Illetve nem kell senkit elfelejteni csak így könnyebb továbblépni :-)
2013. szept. 2. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Keress másik fiút.
2013. szept. 2. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Próbálj ne a közös élményeken gondolkodni, tegyél el valahova mélyre mindent, ami nagyon rá emlékeztet, és kezdjél valami újba, hogy új, tőle független élményeket tudj szerezni.
2013. szept. 2. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
De ne azt, aki ilyen nyíltan nyomul, mert abból jó nem sül ki.
2013. szept. 2. 16:36
 6/10 A kérdező kommentje:
a barátaim is ezt mondják :) köszi
2013. szept. 2. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne gondolkozz ezen inkább menj keress vmi barátot magadnak akkor majd elfelejted:)
2013. szept. 2. 16:38
 8/10 A kérdező kommentje:
csak ez nem olyan egyszerű :/ de rajta vagyok :) azt vettem észre hogy mostanába kedvtelen, visszahúzódó, élettelen vagyok pedig ez a három szó ami nem igazán illik rám :D
2013. szept. 2. 16:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Beszélgess új emberekkel.

Ha gondolod dobhatok egy üzit! :D

2013. szept. 2. 17:00
 10/10 A kérdező kommentje:
az jó lenne :DD aki gondolja írhat :)
2013. szept. 2. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!