Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy elmúljon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar, hogy minden barátnőmnek van barátja, vagy olyan, akivel össze fog jönni...

már nagyon zavar, hogy folyamatosan a pasikról beszélgetnek, és nekem mindig meg kell őket hallgatnom...

Normális lány vagyok , nem ribanc, meg nem ilyenek... átlagos, normális...

konkrétan nem az zavar, hogy velem nem foglalkoznak a fiúk, hanem az, hogy körülöttem már minden barátnőmnek van valami alakulóba... és nem tudok ellene mit tenni, hogy ne idegeljem fel magam, amikor szóba hozzák a pasi témát. őket egyáltalán nem érdekli, hogy nekem ez nagyon szarul esik, hogy mindig de tényleg mindig ez a téma. nekik fel sem tűnik, és zavar...

mit tanácsoltok, mit tegyek, hogy ne érezzek így?

vagy valami tanács, ezzel az egész témával kapcsolatba?

tényleg állandóan ezt hallgatom, és már k*vára irritál :@

2012. nov. 1. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem foglalkoznak veled a pasik? Ismerkedsz?
2012. nov. 1. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:
ismerkedek, eljárok bulikba néha,de hát semmi... mindig az ilyen kis r*bancokra mennek rá a srácok :|
2012. nov. 1. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én meg tudnám látni benned a ribancot:D:P
2012. nov. 1. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:
okcsá... az ilyenekkel kímélhetnél... -.-"
2012. nov. 1. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!