Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első együtt alvás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együtt alvás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy barátom, még hivatalosan nem vagyunk együtt. Én 17 vagyok ő pedig 28.

Kedden fogunk először együtt aludni, és Félek mert nem szeretném elrontani, és azt sem szeretném, ha ebből több lenne, mint alvás. (remélem megértitek) a kérdésem az lenne, hogy miben menjek? Rövidnadrág, magassarkú ill. egy rövidebb felso azaz crop top megfelel?

És mit vigyek? Itt nem fogkefe fogkrémre meg alvós cuccra gondolok, hanem gáz lenne, ha vinnék valamilyen alkoholt? Nem szeretnék berúgni, csak nem tudom. Pl whisky -t vagy tequila -t? (bort, es pezsgőt ne mondjátok, mert azoknak mar a szaguktol is hányingerem van, na ha meg iszok is belőlük 10000% hogy kijön belőlem.)

Lehet én gondolom tul ezt az egeszet, de szeretnek normalis válaszokat kapni, nem szeretnem elrontani ezt😅.

Foleg, hogy kicsi teher is van rajtam amiatt, hogy eretlennek fog o is meg a haverjai is gondolni, hiszen a 11 év mégis csak 11 év:), engem nem zavar, nem azert irom.

Elore is koszonom!😊

2017. júl. 23. 23:13
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
77%

Ne haragudj meg, de ha hozzam atjönne egy csaj szexi szerelesben egy üveg piaval, hogy aludjunk együtt, akkor tutira arra gondolnek szexet akar. Marmint ha pasi lennek.. 😂

Amikor a baratom elöször atjött filmezni, en rögtön atgondoltam akarok e szexet, mivel nyilvanvalo volt, hogy ez is egy lehetseges kimenetele az estenek. Akartam, volt is...

2017. júl. 24. 08:45
 42/45 anonim ***** válasza:
5%

Ingyen punci és pia?

Adooom

2017. júl. 24. 09:05
 43/45 anonim ***** válasza:

Van ám másmilyen pasi is. Én 17 voltam amikor az akkor 24 éves pasim felhívott magához filmezni. Én komolyan rákeszültem arra, hogy dugni akar és nem is zavart. Esküszöm egy ujjal sem ért hozzám, végignéztünk 1-2 részt a sorozatból, aztán aludtunk. :D

De azért abba bele kell gondolni, hogy az esetek 99%-ában ez tényleg nem így szokott lenni.

2017. júl. 24. 10:49
 44/45 A kérdező kommentje:

Az utolsó kommentelöKnek nagyon köszönöm, hogy tényleg ilyen aranyosan tudtatok válaszolni, és nem leoltani😄

Megfogadom a tanacsaitokat😄

2017. júl. 24. 11:19
 45/45 anonim ***** válasza:

Hát figyelj. Nem tudom a te barátod milyen, nem tudom hogy az alvás nála alvást jelent-e vagy szexet. A többségnél ebben a korban szexet, de lehet hogy ő pont kivétel.

Azt tudom, hogy én (és a környezetemben mindenki) úgy aludt először a párjánál, hogy már aktív szexuális életet éltünk. El nem tudnám képzelni hogy úgy menjek át a szerelmemhez ott aludni, hogy nem szexeljük át a fél estét.

Vlszont. Ha egy egészséges, közel 30 éves férfihoz beállítasz magassarkúban, rövidnadrágban és croptopban, egy üveg whiskyvel, az egy elég erős jelzés hogy nem csak filmet nézni mész. Ez ha nem is beleegyezés, de nyílt felhívás hogy benne vagy a játékban.

Nem mondom hogy ne aludj nála, mert én is egy hónap után aludtam együtt a párommal, nincs hát alapom arra hogy ítélkezzek. Viszont ne húzd fel feleslegesen, ha utána nem akarsz vele semmit kezdeni, mert az mindenképpen rosszul fog elsülni.

19L

2017. júl. 25. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!