Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Együtt alvás, szimpátia,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt alvás, szimpátia, ennyi idő után?

Figyelt kérdés

3 hete vagyunk együtt a barátnőmmel, felhoztam hogy esetleg aludhatnánk az ő lakásán vagy ő nálam ha szeretne, mondta hogy lehet de külön mivel szerinte még hamar van az együtt alváshoz, mondtam oké úgy is jó.

Sem ő, sem én nem akarunk elsietni semmit hogy hirtelen sokat érezzünk a másik iránt, aztán utána meg csalódjon valaki, lassan, ahogy alakulnak a dolgok. Ezért arra gondoltam ha átmegyek hozzá este, akkor lefekvés előtt, ülnék az ágyon, simogatnám, kis petting, csókolózás,... ez bele fér szerintem. Szerintetek ? Esetleg egy üveg bor, vagy strongbow

2017. ápr. 29. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

mondta hogy lehet de külön mivel szerinte még hamar van az együtt alváshoz, mondtam oké úgy is jó.

ebből mit nem értesz?

világosan megmondta, hogy még nem áll készen a szexre.

a petting az szerinted mi?

hagyd őt békén!

2017. ápr. 29. 18:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Világosan közöltem én is és ő is hogy még senki sem akar szexet. Te ha együtt alszol egy lánnyal, az feltétlenül szexel kell hogy végződjön ? Nem szép amikor egy olyan ember mellet alszol el akit kedvelsz / szeretsz, és a karjaiban ébredni. A szexen kivül, más dolgot nem lehet elképzelni ??
2017. ápr. 29. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kettőtök dolga. Én, soha nem mentem bele ilyenbe. Szimpatikus, kívánom és ott fekszek mellette és szenvedek. Nem erőltetem a szexet soha, de még a másik rá nem bólint, nem alszok vele együtt, egy ágyban.
2017. ápr. 29. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2017. ápr. 29. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:

kkor lefekvés előtt, ülnék az ágyon, simogatnám, kis PETTING...

újra kérdem: a petting az nálad mi?

mert az SZEX!

akkor meg ne kamuzd, hogy te nem akarsz most szexelni vele!

2017. ápr. 29. 19:25
 6/9 A kérdező kommentje:
En 23f, o 24L. Eddig osszesen 2 komoly kapcsolata volt. Nem szexet akarok se en se o. Hanem en anyit akarok hogy atoleljem, simogassam a hatat, csokoljam hosszan. Ez nem szex
2017. ápr. 29. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

akkor miért írtad a pettinget?

kamucsávó

2017. ápr. 29. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Hát én a kérdezőnek adok igazat. Nem értem, miért támadjátok őt. Pettingbe szerintem a csaj is hamarabb belemenne, nem hinném, hogy arra is értette, mikor mondta, hogy nem akar szexet. Én pl 18 éves létemre se szeretnék még szexelni a barátommal. Bár még csak 1 hónapja vagyunk együtt, de szokunk pettingelni, egymást kielégíteni.
2017. ápr. 29. 20:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszát! Nos 3 hete együtt vagyunk mint mondtam, de nincs hova sietnünk, had történjenek a dolgok maguktól ahogyan kell. Attól még mert nála alszok és külön szobába, attól bele fér az hogy összebujjunk, ölelkezni, simogatni egymást, kéz, láb, hát..., és csókolózni. Nem muszály attól semminek sem történnie.
2017. ápr. 29. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!