Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, srácok! Nálatok mi váltja ki egy lány iránt a szerelem érzését, ha a vonzalom, szimpátia már megvan?
Ezek komolytalannak tűnhetnek, de ha belegondolsz, hogy az alap vonzalom már adott kívül-belül, akkor már nem is olyan vicces.
- Azonnal visszaír Messengeren
- Elárul valami olyat, ami elég magánjellegű, ezzel is kifejezve, hogy bízik bennem
- Ha elárulok neki valami privát dolgot, új megvilágításba helyezi, olyat mond rá, amit még senki más
- Ő is aktívan kezdeményezi a beszélgetést (az "És te?" nem számít aktívnak)
- ...és a találkozást is
- Nem célozgat, utalgat, hanem megmondja frankón, ha valami van. Nálam ez arra enged következtetni, hogy egy kapcsolatban is így kezeli a problémáit, ami azért - nézzünk szét a lányok közt -, baromi nagy érték
- A legapróbb dolgokban is azonos értékrend
- Törekvés a mély beszélgetésre (elég sok lánnyal beszélgetek, és azért a sok Kasza Tibi meg röhögcsélés között ki tud tűnni egy olyan kérdés, hogy hiszek-e a túlvilágban, vagy hogy mit gondolok a Föld-szerű bolygókról amiket felfedeztek)
- Egy olyan pillanat, amikor megnyilvánul a tisztelettudó, udvarias viselkedése
- Ha kiderül, hogy nem ennek a mostani glutén-, cukor-, zsírmentes "étrendnek" a híve, hanem nyugodtan meg lehet enni együtt egy tál pörköltet, és elengedheti magát mellette az ember, nem kell állandóan hülyeségekre odafigyelni. Én ebből is arra következtetek, hogy az élet más területein sem problémázik, hisztizik állandóan, erre mindig felcsillan a szemem.
Ezeket egy alap testi-lelki vonzalommal kombinálva lehet, hogy nem tudnám visszautasítani. :)
ha érzem a komoly szándékot, ha odaadó, figyelmes, ha nem taktikázik!
de ezektől csak nagyon vonzó lesz és akarom ha passzolunk egymáshoz
am engem elég könnyen le lehet kenyerezni kedvességgel, odaadással :)
nekem az ilyen típus jön be, csak még nem tudom hol keressem :P
a szerelem érzéséhez más kell, de nem akarok szerelmes lenni
24F
Nem tudom, eddig csak egyszer történt meg. Nagyon tetszett külsőre, és teljes volt az összhang közöttünk. Bármennyi időt el tudtunk tölteni együtt, rengeteget beszélgettünk, nevettünk. Az egész egy kicsit olyan volt, mint egy álom, amiben minden túl tökéletes.
Valahogy kétlem, hogy lesz még egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!