Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényszerű, hogy utáljuk a párunk előző párjait?
Vagy, mint most én, nincs barátom, de tetszik valaki, csak sajnos kapcsolatban van, de a lányt ki nem állhatom. Eszembe sincs beleavatkozni a kapcsolatukba, csak titkon remélem, hogy szétmennek, de nem miattam. Már ezért is bűntudatot érzek, amiért azt kívánom, hogy szakítsanak... tudom, hogy ez önzőség a részemről. Mindenesetre ezért jutott eszembe a kérdés, érdekel, hogy más is így érez-e, és mondjuk, ha nem tetszene a srác, akkor lehet, hogy a barátnője is szimpatikusabbnak tűnne?
23L
Valamenyire érthető.
Ha tetszett egy nő akkor ha volt pasija....hát nem volt a srác a szivem csücske :))
De pl. most van barátnőm és az előttem lévő fickóit nem utálom.Teljesen semlegesek számomra.
#1 vagyok.
Egyébként én régen nem mások iránt éreztem gyűlöletet ugyanebben a helyzetben, hanem saját magam iránt, amiért én nem vagyok olyan, mint az az ember, aki sikeres a nőknél, van barátnője. Mindig hozzájuk hasonlítottam magam, és persze mindig sokkal csúnyábbnak, életképtelennek láttam magam hozzájuk képest. Mondjuk ugyanaz azok a komplexusok szülik mindkét fajta gyűlöletet.
Nekem sosem volt gondom az aktuális párjaim exeivel. A vőlegényem egyik volt nője viszont nagyon zavar, őt tényleg nem kedvelem- pedig személyesen nem is ismerem. De ő még akkor is hónapokon át tepert és bele akart rondítani a kapcsolatunkba, amikor pedig már nagyon jól tudta, hogy vagyok a páromnak. Szerintem ez elég valid indok, hogy utáljam a csajt :D
Az általad felvázolt esetben is voltam már korábban. Nem utáltam a csajt, csak féltékeny voltam- és én is abban reménykedtem, hogy idővel szakítanak és a pasi rájön, igazából mindig is engem szeretett :D Csak hát nyilván az élet nem egy film, idővel ugyan szakítottak, de addigra már nem voltunk egy közegben, és nem is keresett fel a srác felajánlani szíve töretlen szerelmét nekem élete végéig.
Nem torvenyszeru. A volt volegenyem exevel pl nagyon joban vagyunk :)
A mostani parom exet sem utalom, de nem is akarok vele baratkozni, m full primitiv es akkor sem baratkoznek vele, ha nem a parom exe lenne.
A Te helyzetedben sosem voltam, m igyekeztem elkerulni az ilyen szitukat. sosem akartam senkinek szetrombolni a kapcsolatat, meg hiu abrandokat sem akartam kergetni, h ugyis szetmennek. Szoval nalam tabu az a pasi, aki kapcsolatban/hazassagban el.
Nem. Volt olyan párom, akinek az exbarátnőjével semleges volt a kapcsolatom, olyan is, akivel jóban vagyunk a mai napig, de olyan is akad akivel nem szívesen lennék egy légtérben. Az utálat túlzás, de voltak olyan húzási, amik miatt megérdemelte.
Ha félékeny vagy rájuk, akkor könnyeb utálni az exket, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!