Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényszerű, hogy utáljuk a párunk előző párjait?
Vagy, mint most én, nincs barátom, de tetszik valaki, csak sajnos kapcsolatban van, de a lányt ki nem állhatom. Eszembe sincs beleavatkozni a kapcsolatukba, csak titkon remélem, hogy szétmennek, de nem miattam. Már ezért is bűntudatot érzek, amiért azt kívánom, hogy szakítsanak... tudom, hogy ez önzőség a részemről. Mindenesetre ezért jutott eszembe a kérdés, érdekel, hogy más is így érez-e, és mondjuk, ha nem tetszene a srác, akkor lehet, hogy a barátnője is szimpatikusabbnak tűnne?
23L
Semmi bajom a ferjem exei el, sot a volt ferjem exeivel sincs gond kiveve a helenlegi nojet aki negyvenot eves, 2 gyerekes csaladanya akinek a ferjenek az ex ferjem a legjobb baratja. Ez kulonosebben nem zavar,az viszont igen, hogy az ex ferjem jelenlegi noje kikezdett a legjobb baratnom ferjevel, illetve megcsalta vele a baratnomet.
Most igy ezek utan nincs nincs nagy velemenyem a norol:-))Az exemmel a mai napig joban vagyok, a no viszont sajnos beletartozik a barati korunkbe. Mindennek tetejebe ram feltekeny, merta baratnojenek (akinek elcsabitotta a ferjet) en vagyok a legjobb baratnoje:-))Egyebkent egy full atlagos, idosodo elhizott csaladanyarol van szo.
Mi dig azt hiszem, hogy liberalis vagyok meg ultratolerans, es ilyenkor elojon, h megsem:-))!
Nem. Én nem utálom őket,nem ártottak nekem semmi rosszat,nem is nagyon beszéltem velük sosem.
Miért kellene rájuk haragudnom,ha már velem van,nem velük és semmi rosszat nem tettek ellenem,még csak nem is szóltak bele a kapcsolatunkba.Ebből a szempontból szerencsés vagyok,hogy ilyenekkel nem volt problémám,olvasva pár előző választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!