Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Törvényszerű, hogy utáljuk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törvényszerű, hogy utáljuk a párunk előző párjait?

Figyelt kérdés

Vagy, mint most én, nincs barátom, de tetszik valaki, csak sajnos kapcsolatban van, de a lányt ki nem állhatom. Eszembe sincs beleavatkozni a kapcsolatukba, csak titkon remélem, hogy szétmennek, de nem miattam. Már ezért is bűntudatot érzek, amiért azt kívánom, hogy szakítsanak... tudom, hogy ez önzőség a részemről. Mindenesetre ezért jutott eszembe a kérdés, érdekel, hogy más is így érez-e, és mondjuk, ha nem tetszene a srác, akkor lehet, hogy a barátnője is szimpatikusabbnak tűnne?

23L

2016. ápr. 22. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Semmi bajom a ferjem exei el, sot a volt ferjem exeivel sincs gond kiveve a helenlegi nojet aki negyvenot eves, 2 gyerekes csaladanya akinek a ferjenek az ex ferjem a legjobb baratja. Ez kulonosebben nem zavar,az viszont igen, hogy az ex ferjem jelenlegi noje kikezdett a legjobb baratnom ferjevel, illetve megcsalta vele a baratnomet.

Most igy ezek utan nincs nincs nagy velemenyem a norol:-))Az exemmel a mai napig joban vagyok, a no viszont sajnos beletartozik a barati korunkbe. Mindennek tetejebe ram feltekeny, merta baratnojenek (akinek elcsabitotta a ferjet) en vagyok a legjobb baratnoje:-))Egyebkent egy full atlagos, idosodo elhizott csaladanyarol van szo.

Mi dig azt hiszem, hogy liberalis vagyok meg ultratolerans, es ilyenkor elojon, h megsem:-))!

2016. ápr. 22. 15:37
 12/16 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Nem. Én nem utálom őket,nem ártottak nekem semmi rosszat,nem is nagyon beszéltem velük sosem.

Miért kellene rájuk haragudnom,ha már velem van,nem velük és semmi rosszat nem tettek ellenem,még csak nem is szóltak bele a kapcsolatunkba.Ebből a szempontból szerencsés vagyok,hogy ilyenekkel nem volt problémám,olvasva pár előző választ.

2016. ápr. 22. 15:38
 13/16 Szergej55 ***** válasza:
Ha szereted magadat szívatni, akkor nyugodtan!
2016. ápr. 22. 20:26
 14/16 anonim ***** válasza:
20%
Bárki bármit mond, a nők közötti versengés teljesen teszmészetes. Jelnleg utálod a csajt, mert megvan neki a fiú, aki neked nincs. Ha a srác dobná, és összejönnétek, akkor utálnád a csajt, mert a srácnak vele már vannak közös emlékei, veled meg még nincsenek. Hosszabb kapcsolatban persze túlnő az ember lánya az exen való problémázáson.
2016. ápr. 22. 21:14
 15/16 Synesztro ***** válasza:
28/F Én pl. pont a párom előttem lévő exével ápolok nagyon jó viszonyt. 1 évig voltak 1ütt, nem is igazán érzelmi, inkább testi alapon működött a kapcsolatuk. Egyetemi történelem tanár, és sztem iszonyatosan jó fej. Ellenben az előző 2 másik kapcsolatát ki nem állhatom, pedig az illetőket csak fényképen láttam, viszont őket talán azért rühellem, mert nagyon szemetül bántak a párommal, kihasználták, az egyikük, a kapcsolatuk végén agresszívvá is vált, gondolom senki számára nem kell ecsetelnem, hogy ez mit jelent. Nos velük nem kellene találkoznom az utcán, az fix. (Bár ha jól tudjuk az agresszívebb, egy balesetben azóta már meghalt.) Nem törvényszerű szerintem, pusztán nézőpont kérdése. Az hogy az ex, vagy mi nem vagyunk jóban az exxel, nagyban befolyásolja, hogy féltékenykedünk. Mi az exre azért, mert még riválisnak érezzük, hiszen neki egyszer már sikerült a párunkat megfognia valamivel, az ex meg ha még kötődik a párunkhoz, akkor azért, mert nehezen fogadja el, hogy már vége. Ill. ha nem békésen mentek szét akkor még ott a magyar mentalitás a "dögöljek meg ha hagyom hogy boldog legyen a szemét:S". És ezen hozzáállások fényében, az exekkel való kapcsolat kialakítása eleve unszinpátiával indul. De még ha minden jól is menne, akkor is fellép a féltékenység abban a pillanatban, hogy a párunk, mondjuk egy napot barátként az exével tölt nélkülünk, hisz a mai kapcsolatokból nagyban hiányzik a hűség, és épp emiatt a bizalom is.:S:S:S Hát ezért "törvényszerű" ez:S:S:S
2016. ápr. 23. 11:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem az
2016. ápr. 27. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!