Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhozhatom az együtt alvádt neki, vegy majd csak később?
Van egy csaj, aki kb a legjobb barátom, minden nap beszéünk, szinte állandóan viberen, mindent megbeszélünk egymással, én szerelmes vagyok belé mióta ismerem, azaz 3 éve, Ő eleinte mikor megtudta hogy mi a helyzet, azt mondta hogy barátságnál többet nem érez, majd egy jó 3-4 hónapja azt mondta, hogy mióta napi rendszerességgel találkozunk Ő is kezd valamit érezni, ami több barátságnál, de várni szeretne mert nem szeretné, hogy a gyerekes hülyeségek miatt, amik miatt az előző 2 kapcsolata is tönkre ment menjen tönkre esetleg a mienk is és ezzel együtt a barátság is. Nagyon sok időt szoktunk együtt tölteni, sokszor van itt nálunk éjszakába nyúlóan is és ugyan ez fordítva is, a múltkor pl elmentem hozzájuk éjszaka (10 óra körül) hogy beszélgessünk meg egyáltalán hogy találkozzunk ,mert már régen találkoztunk, és mikor beszélgettünk beszélgettünk, eleredt az eső, behívott (kint űltünk az udvaron) leűltünk az ágyra, beszélgettünk tovább, vártuk hogy elálljon az eső. már 1 óra is elmúlt mire elindultam haza és volt már ez így vele is, hogy itt volt hajnal 2-3 óráig.
Szerintetek felhozhatom neki, hogy egyik este ittaludhatna?
Hogyan kérjem meg rá? nagyon örülnék neki ha ittaludna! :D
17/L
18/F
Ha felajánlod az ágyad ott alvásra, hangsúlyozd ki, hogy Te természetesen másik helységben fogod az éjszakát tölteni.
Ha Ő másként gondolja majd szólni fog úgyis. :-)
ha félre értené mert gondolom nem akarod egyből megdugni
a lényeg mutasd meg neki ezeket a kérdéseidet mert hogy tanácstalan vagy és kérdezősködtél mit tegyél
szurkolunk neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!