Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együtt alvás?
Sziasztok, van egy barátom, még hivatalosan nem vagyunk együtt. Én 17 vagyok ő pedig 28.
Kedden fogunk először együtt aludni, és Félek mert nem szeretném elrontani, és azt sem szeretném, ha ebből több lenne, mint alvás. (remélem megértitek) a kérdésem az lenne, hogy miben menjek? Rövidnadrág, magassarkú ill. egy rövidebb felso azaz crop top megfelel?
És mit vigyek? Itt nem fogkefe fogkrémre meg alvós cuccra gondolok, hanem gáz lenne, ha vinnék valamilyen alkoholt? Nem szeretnék berúgni, csak nem tudom. Pl whisky -t vagy tequila -t? (bort, es pezsgőt ne mondjátok, mert azoknak mar a szaguktol is hányingerem van, na ha meg iszok is belőlük 10000% hogy kijön belőlem.)
Lehet én gondolom tul ezt az egeszet, de szeretnek normalis válaszokat kapni, nem szeretnem elrontani ezt😅.
Foleg, hogy kicsi teher is van rajtam amiatt, hogy eretlennek fog o is meg a haverjai is gondolni, hiszen a 11 év mégis csak 11 év:), engem nem zavar, nem azert irom.
Elore is koszonom!😊
Nyilvàn ezt mondja..mi màst mondana.
Nem akar téged "elijeszteni"
Lehet én vagyok túl bizalmatlan, de soha nem hiszek egy pasi szavainak, csak a tetteinek. Mondani bármit lehet. De majd ha ér pár csalódás, te is rá fogsz jönni, csak még naiv vagy :D
21L
Előre szólok, hogy csak az első pár választ olvastam el - meg amúgy is csak azért vagyok itt, mert a bor keresőszó nálam be van jelölve, de sokkal inkább azért, hogy jóféle furmintokról és rizlingekről beszélgethessek, nem épp ilyesmi miatt.
De! Basszus. Van egy 17 éves lány és egy 28 éves srác. Itt két verzió lehetséges:
1, A srác egy fa.zkalap, aki ki akarja használni a csajt. Fiatal, tapasztalatlan, jó lesz lefektetni. Nyilván ez esetben az egész úgy felejtős, ahogy van. Nem az ottalvás, hanem az egész kapcsolat, a pasi, mindenestől.
2, A srác szereti ezt a lányt. Tudja, hogy fiatal, tapasztalatlan, és mivel szereti vigyázni akar rá, figyel rá, olyan tempóban halad, ami a lánynak is kényelmes, és csak azt csinálják, amit mindketten szívből akarnak. És ehhez tényleg nem kell a világon semmi más, csak, hogy szeresse a lányt, és ne legyen egy komplett se.gfej. Ennyi. És bizony, lehet valakivel együtt aludni, videózni, társasozni is akár, bármit, és tök jól érezni magunkat - és figyelni arra, hogy ne lépjünk át olyan vonalakat, amiket nem szabad. Tudom miről beszélek :)
Szóval nem kell nekiesni, hogy jajj, d.gni akar nyílván, és szex lesz belőle. Nem, nem kell, hogy az legyen.
34/f, ha valakit érdekel.
Utolsó köszönöm szépen!:)
Es egyebkent tobbiek nektek is, mert én mielott fel nem hoztatok, eskü nem gondoltam ebbe bele, hogy o igy gondolja.
De egyebkent nem hiszem hogy Nála alszok, mert meg csak kb egy honapja "ismerem" es kitudja. Lehet siman megeroszakolna, vagy barmi annyira azert nem ismerem, vagyis de csak ajj. Lenyeg, hogy annyi ilyet hallani😄. Na mindegy, meglátom mi lesz, valoszinuleg korai ez meg😌
Még valami, kérdező. Az együtt alvás nagyon meghitt, nagyon intim, nagyon közeli és írtó jó dolog. Ha szeret téged ez a srác, és arra kért, hogy aludjatok együtt, akkor lehet, hogy erre vágyik, vagy erre is. Mondjuk valószínű, hogy bepróbálkozik - ha nem tudja valamilyen egyértelmű jelből, hogy nálad mi a helyzet, és te még nem szeretnél lefeküdni vele, akkor szinte biztosan. Ha nem teszi, akkor némileg fatökű, vagy irreálisan félénk. Viszont ha figyel rád, akkor simán, kedvesen vissza lehet utasítani, úgy, hogy ne legyen senkiben semmi rossz érzés.
Ha ezt nem tudja felfogni, vagy besértődik ilyesmin, vagy elkezd erőszakoskodni (nem megerőszakolni, csak nem hagyja abba a bepróbálkozást), akkor viszont elég biztos lehetsz benne, hogy felejtős a pali, mert nem igazán képes figyelni rád - és ez nem szokott megváltozni. Akkor sem, ha mindenki reménykedik ilyesmiben.
Nahát, mennyivel normálisabb emberek járnak az ételek, italok kategóriába, mint ide. :)
Kérdező, ne hagyd, hogy ennyire elbizonytalanítsanak a többiek. Figyelni kell a jeleket, és letisztázni teljesen komolyan és határozottan, hogy mit szeretnél és mit nem, és ha egyébként az apróságokból az jön le, hogy egy rendes és figyelmes ember, akkor lehet, hogy az alvásból alvás lesz.
Egyszer kaptam egy ajánlatot egy új kollégától, visszautasítottam, erre áthívott filmezni, és állította, hogy nem fog semmi más történni. Én azért kételkedtem ebben, de éreztem, hogy társaságra van szüksége, ezért belementem. Átmentem, filmeztünk, beszélgettünk és hazajöttem, tényleg csak ennyi volt. Pedig mi már közeledünk a 30-hoz, és hát látod, elméletileg minden a szexről szól ebben a korban.
Plusz tipp: ne vigyél durva piát, mert a gátlások elvesztése bármilyen megegyezésen módosíthat. Vigyél pl sört, ha majd átmész, vagy cidert, esetleg kólát és popcornt. Mintha moziba mennél, nem kell túlaggódni. Én a helyedben hétköznapian is öltöznék, bár én randira se szoktam kimondottan kiöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!