Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első együtt alvás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együtt alvás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy barátom, még hivatalosan nem vagyunk együtt. Én 17 vagyok ő pedig 28.

Kedden fogunk először együtt aludni, és Félek mert nem szeretném elrontani, és azt sem szeretném, ha ebből több lenne, mint alvás. (remélem megértitek) a kérdésem az lenne, hogy miben menjek? Rövidnadrág, magassarkú ill. egy rövidebb felso azaz crop top megfelel?

És mit vigyek? Itt nem fogkefe fogkrémre meg alvós cuccra gondolok, hanem gáz lenne, ha vinnék valamilyen alkoholt? Nem szeretnék berúgni, csak nem tudom. Pl whisky -t vagy tequila -t? (bort, es pezsgőt ne mondjátok, mert azoknak mar a szaguktol is hányingerem van, na ha meg iszok is belőlük 10000% hogy kijön belőlem.)

Lehet én gondolom tul ezt az egeszet, de szeretnek normalis válaszokat kapni, nem szeretnem elrontani ezt😅.

Foleg, hogy kicsi teher is van rajtam amiatt, hogy eretlennek fog o is meg a haverjai is gondolni, hiszen a 11 év mégis csak 11 év:), engem nem zavar, nem azert irom.

Elore is koszonom!😊

2017. júl. 23. 23:13
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
82%

kérdező, nálunk alvás előtt volt szex, mikor először mentem át az asszonyhoz "aludni". Nyílt titok, mi a terv ilyenkor.

olyan édesen naív vagy még, atyavilág :D

F

2017. júl. 23. 23:39
 22/45 anonim ***** válasza:
83%
Meg minek alkohol? :D
2017. júl. 23. 23:41
 23/45 anonim ***** válasza:
74%
Nem csak egy 28 éves. Minden srác számára szexet jelent az, hogyha elmész hozzá aludni.
2017. júl. 23. 23:42
 24/45 A kérdező kommentje:

Persze, amikor másról rakok ki kérdést, arra nme tudtok ilyen gyorsan es ilyen sokan válaszolni xd

Egyebkent meg, akkor Ennyi erovel miert nem azt mondta, hogy "Gyere at dugni"?

Ha ugyis azt akar

2017. júl. 23. 23:43
 25/45 anonim ***** válasza:
89%

te tenyleg buta vagy

azer nem mondja hogy gyere at dugni mer akkor tudja hogy lehet mégse alszol ott

de igy ott leszel es be fog próbálkozni te meg elveszted az eszed egy kis tipitapitol aztan egyszer csak azon kapod magad hogy a farka mar benned is van:D

2017. júl. 23. 23:47
 26/45 anonim ***** válasza:
78%
Mert ezt így nem szokták kimondani. Olyan, mint amikor áthívod a csajt filmezni és belemegy, akkor hiába nincs kimondva, egyértelmű, hogy mit akarsz. (legalábbis a többség számára😂)
2017. júl. 23. 23:48
 27/45 A kérdező kommentje:
Nem kell aggódni, nem alszok Nála
2017. júl. 23. 23:50
 28/45 anonim ***** válasza:

Kérdező :D ilyen tapasztalata már sokunknak volt itt, persze hogy sokan válaszolnak a kérdésre :))) ha olyan kérdést írnál ki, hogy "szerintetek az antianyag sugár vagy a sonic oscillátor a jobb fegyver", vélhetően kevesebben tudnának jó választ adni :DDDD :PPPP

Hogy miért nem mondja ki a pasas nyíltan, ha dugni akar? Sok oka van. Lehet, hogy tényleg nem akar, az is lehet, hogy tapintatos, de még az is, hogy sunyi, alamuszi, úgy gondolja, hogy levesz a lábaidról, cicipuszi nyili-nyali sitty-sutty, és hirtelen azt veszed észre hogy már ötödszörre van orgazmusod :D

2017. júl. 23. 23:51
 29/45 anonim ***** válasza:
56%

A te dolgod..de ne add az àrtatlant!

Ha meg te is akarod,hajrà!

2017. júl. 23. 23:52
 30/45 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem, es azt mondta, hogy o csak filmezesre gondolt, es hogy nem akarja rameroltetni, meg hogy szerinte is korai lenne:).

Utolso, én nem adom az artatlant, nem szeretnem meg😉

2017. júl. 23. 23:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!