Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a képmutatás a szerelemmel?
A hétköznapi kommunikációból egészen gyerekkortól az jön le, hogy a nők így szerelmesek, úgy szerelmesek, ötösével nézik a romantikus filmeket, szivecske itt, szivecske ott blabla.
Ezek a nagy szerelmes hullámok azt sejtetik, hogy a nők hosszútávú tartós kapcsolatra vágynak ahol szeretik és becsülik egymást.
Közben, ha valaki megnézi a valóságot akkor azt látja, hogy töménytelen nőt simán meg lehet fektetni (nem feltétlen ribi kinézetűekre lehet csak gondolni), egy két este megkúrni és kész. Sok nő benne van ebben. Így lesz 20 éves korukra már 5-10-15... farok a listájukon.
Ezek után meg még valakinek szerelmesnek kellene lenni beléjük és őket szeretni, velük leélni egy életet, családot alapítani, összeházasodni.
Szerelem szól a TV-ből, a rádióból közben meg dugnak ahol tudnak. Szerintem hatalmas képmutatás és hanyatló emberi értékrend ez.
Szerintem mocskosul kiábrándító az, hogy ide-oda dobálják a testüket, odapucsítanak egy rakat férfinak a néhány perces élvezetért.
Lelkük van, nők, szerelem kell, férfias férfi aki szereti őket, gondoskodás, törődés... francokat. 10-ből 8-nak elég ha csak megdugják rendesen. 5 év múlva meg jöhet a nagy "szerelem", vagyis az a férfi akinek harmincadikként jut a nemes megtiszteltetés, hogy elveheti feleségül ezt a nőt és onnantól már csak az övé. Csak az övé az után, hogy már a fél világé volt, hatalmas megtiszteltetés, igazi szerelmi tündérmese.
Ebben a világban azt mondani, hogy szerelem vagy házasság egy hatalmas gúny, egy képmutatás, egy átverés. Itt lassan érdemes lenne elfelejteni ezeket a kifejezéseket. Lenne olyan, hogy dugócimborák, kúrópartnerek, meg egy marha amelyik a sorban utolsóként csinál egy gyereket is.
Nem azt mondom, hogy az első férfival kell összeházasodni, de itt régen nem erről van szó. Lehetnek az embernek kapcsolatai amik nem működnek hosszútávon és idő kell mire összefut az igazival, de azokból nem lesz 20 éves korára 10 farok a listáján, esetleg csak kettő.
Léteznek még olyan nők akik ezt nem így csinálják, létezik még olyan akiben van tartás, akinek a szájából nem hangzik viccesen a szerelem szó?
Akinek van egy kis sütnivalója, az tudhatja, hogy amit a tévében meg a filmekben lát, az 1) nem minden egyes emberre igaz, még ha általánosítás van is, 2) nem feltétlen igaz. Már 6évesen is.
A másik pedig az, hogy azért akad még bőven nő, aki igényelné a romantikát (nem abban a nyálas eltúlzott formában, mint a Csók és könny 345. részében), a kedves szavakat. Csak rájuk meg a másik fél részéről nincs kereslet, vagy azért, mert nem 10/10-es a külsejük, vagy azért, mert túl nagy macera őket meghódítani, amikor Pláza Petra és Útszéli Ursula megvan 20 perc alatt, főhősnőnk meg nem akarja ledobni a bugyiját 1 randi után.
Plusz. Sajnos elég sok nő, de mondjuk azt, tini, befolyásolható. Gyakorlatilag akiben megjelenik az igény a komoly kapcsolatokra 13-14 éves korában, azt látja a suliban, hogy a srácok rá se bagóznak, mert vagy mind megy az aktuális menő csaj után, mert azt hiszik, attól lesznek menők, ha a menő csajt szeretik, vagy mind megy azután a csaj után, akit szemlátomást a legkönnyebb meghúzni, mert úgy öltözködik, úgy viselkedik. És ezt még a "leglúzerebb kockák" is csinálják, nemcsak a menő izmos sportoló stb. srácok meg a prolik. Na ekkor van az, hogy az előbb említett lányok közül a befolyásolhatóbbak átmennek ribibe, mert azt hiszik, csak így foghatnak maguknak barátot. Közben meg a farka által hajtott kissrác beérik, akkor meg bőszen mondja, hogy pföjjj, ő erkölcstelen lánnyal soha. És lehet, hogy komoly kapcsolatra nem is, de dugásra még mindig a k...s topcicára megy.
Én ezek közül egyik sem vagyok. Nem is a hétköznapi szinten vett topp nőket keresem és a testüket elkeseredettségükben vagy más ok miatt könnyen odaadó nőkkel sem foglalkozom.
Nekem bőven jó az aki nekem bejön és csak az ötödik randin van az első csók... De eszméletlen nehéz ilyet találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!